Ana Maria nu are buletin, dar a luat deja viața în piept! Este mamă la 13 ani și își crește copilul într-un grajd! Cum a ajuns fata în această situație

O copilă de 13 ani din satul Balta Roșie, Botoșani, este cea mai tânără mamă din județ. Deși abia a terminat clasa a VI-a, tânăra a luat deja viața în piept.

Trăieşte, alături de copil şi de concubinul de 21 de ani, într-o casă dărăpănată şi fără utilităţi.

Anul acesta nu a mai mers la şcoală şi nu va merge nici următorul. Şi asta fiindcă atunci când colegii ei începeau anul şcolar, Ana Maria dădea naştere unui băieţel frumos şi sănătos, pe care l-a botezat Marian.
Ana Maria nu are buletin și i-ar fi plăcut să se joace cu păpușile sau pe telefon la fel ca prietenele ei ori colegele de la școală. Dar, acum ea are alte responsabilități și a luat viața în piept într-un loc ce pare la capătul pământului. Copilăria ei s-a încheiat.

Recomandam sa citesti si: Horoscop 27 martie 2018. Bani mulţi, iubiri intense şi răsfăţ. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Tânăra a rămas gravidă la 12 ani și a decis cu orice preț să păstreze copilul. „Eu nici nu m-am gândit să-l lepăd. Noi ne iubim şi a fost făcut din dragoste, nu din altceva. Când le-am spus părinţilor, m-au certat, dar apoi au fost bucuroşi că nu am renunţat la copil. Spuneau că ar fi fost mai rău”, spune Ana Maria.

Seara, ei folosesc o lampă cu gaz sau un bec cu leduri, care funcţionează cu un acumulator ce se încarcă în timpul zilei de la un panou solar. Că să nu le fie frig peste noapte, cei doi au pus în uşă o pătură, însă cel mai mult se gândesc la copil.

Se mai citeste si: SCANDAL de proporţii mari! Carmen Şerban, interzisă în America din cauza invidiile colegilor! “ Sunt doar nişte gunoaie!” Mai spune si ca…

„Uşa e stricată, la fel şi geamurile. Sobă e reparată, dar numai că trebuie să o dăm cu vopsea. E cam rău aici, dar când avem ceva bani şi posibilitatea, facem ceva pentru băieţel. Am vrea să avem şi noi o mobilă în casă. Nu avem curent electric şi trebuie să spăl totul la mâna. Nişte hăinuţe să îi mai luăm, ce mai are el nevoie”, mai spune tânăra mămică.

dad

CITEȘTE ȘI