Anamaria Prodan, blocată de coronavirus în Dubai!

Anamaria Prodan a decis să nu mai călătorească din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că a rămas în Dubai alaturi de Reghe.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie prin care le arată internauților cum se relaxează, dar îi și îndeamnă pe aceștia să nu mai iasă din case.

„#stayhome #staiacasa #stayhealthy. Stăm acasă și ne bucurăm de soare”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie.

Cu doar câteva ore înainte, sexy-impresara a postat pe Instagram o alta fotografie în care apare în stradă, în fața casei, alaturi de copii, și poartă mască, îndemnând ca toată lumea să urmeze regulile de igienă.

„Viața trebuie să meargă înainte! Urmați regulile de igienă! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtați mască, să vă protejați și să-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică! Împreună învingem orice virus! #covid19 #stayhealthy #letsfighttogheter”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dat şi detalii despre starea din Dubai: „Aici totul este perfect. Nu-s probleme. Lumea trăiește normal. Mergem la cumpărături de trei ori pe săptămâna și cam atât. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, aici viața este super liniștită”.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More