Anamaria Prodan, dusă din nou la altar. Ce spune de relația secretă

Anamaria Prodan, Dusă Din Nou La Altar. Ce Spune De Relația Secretă

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan formau până de curând un cuplu model.

După escapada amoroasă a tehnicianului Craiovei, divorțul dintre cei doi este iminent. Recent, Anamaria Prodan a declarat că este gata să o ia de la capăt după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost îndelung comentată în ultima perioadă. Anunțul oficial al divorțului dintre cei doi a produs o adevărată furtună mediatică. Cum cei doi au de împărțit și o avere considerabilă, problemele sunt departe de a se termina cu un simplu divorț.

Aflată în Dubai cu afaceri, Anamaria Prodan a vorbit despre ce urmează în viața ei după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că este gata să se căsătorească din nou dacă va întâlni bărbatul potrivit.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fantik.ro.

Impresara a vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibă barbatul care să-i cucerească inima. Exigențele Aneimaria Prodan sunt extrem de bine argumentate și sunt foarte stricte.

Recomandam ( ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECOMANDĂRI )

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a spus Anamaria Prodan.

De-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri legate de relațiile amoroase din trecut, ale impresarei. Anamaria a evitat să discute pe seama speculațiile care anunțau o relație a sa cu politicianul Codrin Ștefănescu. Impresara a recunoscut totuși că are o relație de prietenie cu politicianul, semn că este foarte probabil să fi fost ceva mai mult între cei doi.

„Codrin Ștefănescu? Noi am rămas cei mai buni prieteni!”, a spus Anamaria Prodan, refuzând să cimenteze ce s-a întâmplat între ei.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost unul dintre cele mai de succes cupluri din România. Averea celor doi este una cu adevărat impresionantă. Divorțul dintre cei doi va naște numeroase controverse și discuții pe seama împărțirii averii.

Întrebată fiind despre situația bunurilor în cazul divorțului, Anamaria Prodan a fost extrem de tranșantă. Impresara consideră că nu trebuie să-i dea mai nimic lui Laurențiu Reghecampf, deoarece toată averea îi aparține, fiind moștenită în parte de la mama ei, Ionela Prodan.

„Nu! Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune.

Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a spus Anamaria Prodan.

ARTICOLE