ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

ANCA DE LA STREHAIA ȘI FAMILIA, ÎN STAȚIUNEA MAMAIA! IMAGINI INEDITE DE PE LITORAL. FOTO

Anca De La Strehaia Și Familia, În StaȚiunea Mamaia! Imagini Inedite De Pe Litoral. Foto

Anca de la Strehaia a mers, alături de familie, pe litoral, în stațiunea Mamaia, acolo unde au și făcut un vlog, arătându-le urmăritorilor cum s-a desfășurat ziua lor.

”Înarmați” cu mici bagaje, care conțin articole de plajă, dar și cu câte o cafea în mână, aceștia se duc încrezători spre plajă.

Anca de la Strehaia, alături de cei dragi – Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, ”Prințul Țiganilor”, și copiii, au mers la plajă pentru a se bronza, iar cei mici, pentru a se bucura de apă. În drum spre plajă, aceștia s-au oprit la o patiserie din stațiunea Mamaia, zona litoralului unde prețurile au explodat, pentru a-și satisface poftele, apoi au plecat, în continuare, agale, la drum. În tot acest timp, fiecare pas al acestora a fost filmat de cel ”delegat” să captureze momentele. Cel care a fost ”capul” distracției a fost chiar Alin, fiul Ancăi de la Strehaia.

Apoi, a început distracția în mare! Familia a intrat în apă și s-a distrat, răcorindu-se în valurile Mării Negre. Evident, în tot acest timp, momentele au fost filmate în cadrul vlogului. Iar, după ce distracția de pe plajă a ajuns la final, Anca de la Strehaia și familia s-au întors la cazarea pe care o au în stațiunea Mamaia, pentru a se pregăti de cină.

Anca de la Strehaia a avut probleme cu legea?
Mama copiilor lui Leo de la Strehaia a fost condamnată la șapte luni de închisoare cu suspendare. Femeia a povestit cu ochii în lacrimi, pe canalul său de Youtube, prin ce coșmar a trecut.

 

 

ARTICOLE