Anda Adam nu a mai suportat si a spus adevarul despre Exatlon! Ce s-a intamplat in baie, acolo unde nu sunt camere de luat vederi! A inceput sa planga si s-a destainuit:

Anda Adam a fost eliminată din cadrul competiţiei Exatlon şi s-a întors astăzi în ţară. Vedeta a fost întâmpinată pe aeroport de soţul ei, Sorin Andrei, şi fetiţa lor, Evelin, în vârstă de 2 anişori. Deşi a susţinut-o constant, soţul Andei Adam a recunoscut că i-a dus dorul, pentru că ei sunt o familie extrem de unită.

„I-am spus că vin fără Evelin că să îi facem o surpriză. Vrea să o strângă în braţe pe mami. Mă bucur că a venit mai devreme acasă, nu aş fi murit 6 luni fără ea, dar mă căleam mai tare. A fost foarte greu. O apreciam oricum, dar experienţă asta m-a făcut să mă schimb în privinţă ei. Eu mă exteriorizăm şi mai tare când o vedeam în emisiune, băteam cu pumnii în pereţi. Evelin se entuziasma foarte tare. Am văzut-o foarte bronzată, slăbită la faţă. O să văd acasă dacă a slăbit prea tare. Hanoracul ăla nu cred că e al ei, e al unui bărbat, pentru că e extra-size (mărime mare n.r)”, a declarat Sorin Andrei, la Kanal D.

Anda Adam a mărturisit că îi pare rău că nu a rămas până la finalul competiţiei: „Hanoracul meu i l-am lăsat Dianei Belbita. Concursul este foarte greu,trebuie să stai foarte bine psihic în această competiţie. Nu ştii cât este ceasul, nu ai voie să ştii cât e ceasul. Este foarte greu fără Evelin. Pe TV am plâns o data, însă acolo am plâns de multe ori, plângeam în baie şi după mă întorceam la colegii mei pentru că nu voiam să-i influenţez, Au fost mai multe momente grele pentru mine, mă culcăm şi mă trezeam cu fetiţă mea în gând, mă speriasem că parcă nu puteam mai vizualizez copilul. Îmi pare bine că m-am întors, dar îmi pare rău că nu am stat până la sfârşitul competiţiei”.

CITEȘTE ȘI