Anda Adam a rupt tăcerea! Alina si Mariana s-au dus peste ea…

 

Anda Adam, fosta concurentă de la Exatlon, a depăşit perioada dificilă şi a reuşit să topească câteva kilograme, iar acum se pregăteşte de filmarea unui nou videoclip.

Anda Adam a rupt tăcerea! Alina si Mariana s-au dus peste ea: „Productia ne-a despartit imediat” Artista a facut marturisiri neasteptate! Ce s-a intamplat intre cele trei concurente EXATLON:

Întrebată cum a reuşit, ea a dezvăluit că pur şi simplu are forţa necesară pentru a se recupera.

”Poate fata. Operaţie, Exatlon, orez, linte..Praf de alunecare, deşi n-am avut o iarnă rea, se pare că alunecuşul e destul de periculos. Mă gândeam că astăzi e destul de târziu şi n-am ajuns să mănânc nimic. La două zile după ce am ajuns la Exatlon am mâncat orez fiert şi linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cât mai bine. Da, mă uit, fug de unde am treabă şi mă uit la emisiune ca să nu ratez emisiunea. Mă consum foarte tare pentru că ştiu ce înseamnă să pierzi un game. Cred că în finală vor ajunge Giani, dar şi Diana Belbiţă are mari şanse să ajungă.”, a mărturisit Anda într-un interviu pentru WOWbiz.

Despre concurenţii rămaşi în competiţie, ea a spus că îi este dor.

”Mi-e dor de ei, îmi pare rău că i-am lăsat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci când treci şi prin lucruri grele, nu doar când te distrezi. Să rămână uniţi, pentru că asta e important.

„Alina si Mariana au plans cand am plecat. Au fost singurele care au venit la mine si m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta. Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au imbratisat.”, a mai precizat ea.

CITEȘTE ȘI