Andra, mesaj sfâșietor de ziua mamei sale: “Câtă grijă a avut de mine si de frații mei….”. Elena Mihai a izbucnit în plâns

Astăzi, 5 aprilie 2020, este o zi importantă pentru Andra! Mama sa împlinește o frumoasă vârstă, însă, din cauza restricțiilor impuse pe perioada epidemiei de coronavirus, sărbătorita nu poate să petrească alături de membrii familiei. Cu toate acestea, copiii ei i-au făcut mai multe surprize de la distanță! Fiica sa cea mică i-a lăsat un mesaj sfâșietor, iar ea a izbucnit în plâns.

Andra, mesaj sfâșietor de ziua mamei sale

Aflată în izolare din cauza epidemiei de coronavirus alături de Cătălin Măruță, David și Eva, Andra și-a surprins mama în văzul tuturor. De ziua acesteia, artista a așternut pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, dar sfâșietor în același timp. Imediat ce l-a citit, Elena Mihai a izbucnit în plâns.

 

“Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Și mi-e dor de tine!!! ♥️”, a scris Andra atât pe Facebook, dar și pe contul ei de Instagram.

 

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe din România. Iar postarea ei a strâns sute de comentarii la nici măcar o oră de la postare.

“La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea mulți ani, Andra”, “La mulți ani cu sănătate! Sunteți o familie minunată!”, “La mulți ani cu multă sănătate și numai bine… să trăiască și să vă bucurați împreună până la adânci bătrâneți… Vă pupăm de la Roma”, “La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri”, “La mulți ani!!! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea și de îngerașii tăi, ai mare grijă de toată familia, te pupam cu toții din Germania” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea emoționantă a artistei.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

CITEȘTE ȘI