Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva! Micuța a împlinit 4 ani: „Îngerașul nostru cu cârlionți”

Andra și Cătălin Măruță aniversează astăzi cel mai mic membru din familia lor. E vorba despre Eva Măruță, fiica lor care s-a născut în urmă cu patru ani de zile. Este sărbătoare mare așa că i-au transmis un mesaj emoționant. 

În urmă cu patru ani de zile, la un sputal din București, Eva venea pe lume. Andra și Cătălin o așteptau cu brațele deschise. Iată că au trecuyt ani de zile de atunci, iar fetița s-a făcut mare, își surprinde părinții în fiecare zi, uneori cu vocea ei, uneori cu trăznăile pe care le face.

Mama ei a scris un mesaj emoționant în mediul online, a postat și câteva poze care dovedesc cât de mult se iubesc.

loading...

„De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra în mediul online.

Și Cătălin Măruță a publicat un mesaj: „Eva împlinește patru ani! Ii mulțumesc că m-a învățat toate printesele, toate nuantele de roz, toate felurile de fundite, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș! „

Citeste si despr

Cine este Ella de la Puterea Dragostei. Imagini incredibile cu bruneta sexy din Oradea / N-o să crezi cu ce se ocupă!

Ella, pe numele ei real Ionela Sozariu, are 23 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii. Bruneta sexy din Oradea activează în domeniul marketing-ului.

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, Ella a făcut furori. Bruneta este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon.

Însă, ardeleanca a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Wowbiz.ro scrie că Ella este, de fapt, Ionela Sozariu, are 23 ani şi este nascută în Oradea, dar locuiește în Cluj-Napoca.

Ella nu este model şi nici nu lucrează la videochat, aşa cum s-au grăbit mulţi răutăcioşi să afirme pe reţelele de socializare, ci are un loc de muncă obişnuit. Activează în domeniul marketing-ului, pentru o firmă de construcţii. Bruntea se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă.


Ella spune că tot ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Citeste si despre 

Dat dispărut de familie și colegii de echipă, Gabi Tamaș a sunat și a făcut un anunț!

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise