Andreea Bălan a recunoscut tot: „M-a bătut! Este exact ca tatăl lui”

Andreea Bălan trece prin momente cumplite! Aflată în acest moment separată de tatăl copiilor săi, vedeta încearcă să rămână puternică cât mai mult cu putință, cu toate că… șocurile din prezent îi amintesc de nenorocirile din trecut.

Andreea Bălan a întâmpinat greutăți de mică, din partea părților masculine prezente în fiecare etapă a vieții sale. Prima dată a avut de suportat imaginea tatălui său autoritar și rece, care tot timpul o muștruluia când era doar un copil. Mai apoi, la maturitate, artista s-a confruntat cu unul dintre cele mai negre scenarii din viața unei femei – trădarea și infidelitatea. Andreea a trecut prin momente cumplite la despărțirea de bărbatul iubit, Keo, cu care a trăit opt ani din viață.

În prezent vine și dezamăgirea din partea bărbatului care a făcut-o mămică. Când credea că și-a găsit echilibrul în viață, fericirea și împlinirea unei familii mari și frumoase, iată că… artista este din nou încercată de cel de Sus, căci George Burcea a abandonat-o la propriu cu doi copii, spunându-i că face asta pentru că pur și simplu nu mai are sentimente pentru ea.

Toate aceste experiențe i-au amintit și mai mult Andreei Bălan de un episod îngrozitor din viața ei, petrecut în urmă cu mult timp. Atunci când tatăl ei o bătea ori de câte ori avea ocazia.

„Am încercat sa vorbesc cu tata, dar este o chestie mostenita din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am ințeles, pentru că asa facea si tatal lui si asa credea ca este bine. Ii spuneam «de ce trebuia sa ma bati in Casa de Cultura? De ce, tati?”, dar asa stia el, asa a fost educat”, a spus Andreea Bălan.

CITEȘTE ȘI