ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Andreea Bălan, din nou la perfuzii! Imaginea care i-a îngrijorat pe fanii artistei

Andreea Bălan a ajuns din nou la perfuzii! După ce ieri a declarat că se simte bine și că se află sub atenta supraveghere a medicilor, astăzi, vedeta și-a speriat din nou fanii! Imaginea care a îngrijorat pe toată lumea! Blondina a suferit un abces abdominal!

Problemele de sănătate nu-i dau deloc pace Andreei Bălan! După ce luni a ajuns de urgență la spital cu dureri groaznice în zona

abdomenului, acum, jurata de la ”Te cunosc de undeva” este din nou la perfuzii! Ieri, blondina a declarat că starea ei de sănătate este una bună și că nu apărut alte complicații, însă, imaginea de astăzi i-a pseriat din nou pe fani!

Andreea Bălan a suferit un abces abdominal

Cu puțin timp în urmă, Andreea a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care se filma cu perfuzia la mâna, fără

a da prea multe detalii. În urma durerilor cumplite cu care s-a confruntat, medicii i-au transmis vedetei că a suferit un abces abdominal, având niște probleme la nivelul colonului.

În plus, tot ieri, Andreea a încercat să liniștească pe toată lumea și le-a spus celor din mediul online că este o norocoasă, deoarece a scăpat de operație. Deși trebuia să se intervină în zona respectivă, medicii au reușit să dreneze abcesul care i-a provocat blondinei problemele de sănătate.

”Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal!

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a scris Andreea.

Andreea Bălan a fentat moartea în urmă cu un an și jumătate

Se pare că ghinioanele o urmăresc pe artistă! În urmă cu un an și jumătate,

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, după ce a dat naștere celei de-a două fetiță. Vedeta a avut grave probleme de sănătate și, din cauza unei embolii amiotice, i s-a oprit inima timp de câteva secunde! Medicii au intervenit de urgență și au resuscitat-o pe masa de operație!

Blondina a fost nevoită să treacă atunci prin două intervenții chirurgicale, date fiind complicațiile apărute în urma nașterii!

Andreea Bălan, din nou la perfuzii! Imaginea care i-a îngrijorat pe fanii artistei / FOTO

“Simt că s-a schimbat ceva în mine mult, pun mult mai mult preț pe familie, pe soțul și copiii mei, cred că acum suntem atât de puternici încât nimic nu ne poate doborî. Am renăscut și parcă o iau de la zero.”, a povestit Andreea Bălan la momentul respectiv.

ARTICOLE