Andreea Bălan spune adevărul problemele în căsnicie: ”Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură” | EXCLUSIV

Ultimul an din viața Andreei Bălan a fost plin de încercări. Când totul părea că merge ca pe roate în viața ei, artista a primit o lovitură neașteptată chiar din partea soțului ei. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, iar șansele de a se împăca sunt aproape zero.

În urmă cu un an, pe 4 martie, Andreea Bălan suferea un stop cardio-respirator chiar în momentul în care o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua ei fetiță. Din acel moment, viața artistei a fost resetată, spune ea. Inima Andreei Bălan s-a oprit pentru câteva secunde, însă medicii au reușit să o readucă la viață.

George Burcea a fost în acele momente alături de soția lui și a fost o lovitură grea pentru amândoi. Actorul a văzut cu ochii săi cum mama fetițelor sale făcuse stop cardio-respirator pe masa de operație. După acest moment terifiant au urmat doar clipe de fericire pentru cei doi, asta până când într-o zi când căsnicia lor s-a terminat. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în urmă cu 6 luni, iar tot atunci a avut loc și botezul micuței Clara. De la o nuntă ca-n Paradis s-a ajuns la divorț.

Andreea Bălan nu s-a gândit niciodată că s-ar putea despărți de tatăl fetițelor sale. Artista este acum o mamă singură, iar George Burcea vine doar în vizită. Ruptura dintre cei doi a fost neașteptată și a luat pe toată lumea prin surprindere. Probabil a fost o surpriză și pentru vedetă, pentru că nu se aștepta să divorțeze la nici măcar un an de la nuntă.

Artista își cântă suferința, iar astăzi a lansat o piesă care se numește ‘Inimă de fier’. Prin muzică, Andreea Bălan încearcă să-și vindece rănile și să-și ia gândul de la problemele cu care se confruntă acum.

‘Melodia Inimă de fier este o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea. La fericire putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și esti iubit.

Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru.

Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viata, imprevizibilă. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine’, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru VIVA!.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More