Andreea Mantea, cina intr-un cadru de poveste in vacanta: “Cavalerul meu”

Aflata intr-o statiune de lux in Turcia, Andreea Mantea a avut parte de momente pe care nu le va uita prea curand. Noua prezentatoare de la “Te vreau langa mine” a luat cina intr-un cadru desprins parca din filmele romantice premiate cu Oscar, iar mesajul emotionant pe care l-a transmis nu a ramas fara ecou. Sute de fani i-au scris imediat.

Citeste si: Mesajul transant al lui Victor Slav inainte ca Andreea Mantea sa vorbeasca pe Facebook despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D

Recent, Andreea Mantea a mers la un restaurat cu totul si cu totul iesit din comun. In locul meselor si scaunelor, clientii serveau mancarea dintr-o barca special modificata pentru a putea experimenta noi trairi. Avand in vedere ca, oficial, focoasa bruneta este o mamica singura, cel care a insotit-o la cina a fost chiar fiul ei, pe care il adora. Poza de album in care apare alaturi de David a fost insotita de o declaratie de iubire.

“M-a scos la cina! #CavalerulMeu #PerfectMoments (n.r.: #MomentePerfecte)” este mesajul scris de frumoasa prezentatoare pe pagina ei de Facebook.

“Bravo, tie pentru felul in care l-ai crescut, esti o mamica deosebita, cu un baietel deosebit! Sa te bucuri toata viata de zambetul si dragostea lui!”, “David, fii mandru tare, ai o mamica de milioane ”, “Un barbat adevarat, ce nu te va dezamagi niciodata” sunt trei dintre mesajele pe care i le-au transmis prietenii virtuali.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Foto

Sursa: bzc.ro/

Citeste in continuare…

Andreea Mantea si-a filmat baietelul plangand: “David, de ce plangi?” Raspunsul lui i-a amuzat pe fanii vedetei! Vezi ce a spus micutul!

Andreea Mantea are un baietel minunat in varsta de 3 ani, David. El este rezultatul povestii de iubire dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut la show-ul “Burlacita”. Cei doi incearca sa il creasca pe David cat mai frumos si ii dedica foarte mult timp.

Andreea Mantea isi creste baietelul dupa propriile reguli si nu il obliga sa faca nimic din ceea ce isi doreste sa faca. Crede ca orice mama este unica in felul ei si stie sa decida ce este mai bine pentru copilul ei. Are un copil foarte fericit, care rade de dimineata pana seara. Dar are momente in care mai si plange. De cele mai multe ori era obisnuit sa isi santajeze emotional mamica atunci cand voia suzeta, iar Andreea refuza sa i-o dea, avand in vedere ca are deja 3 anisori.

De curand, aceasta s-a dus sa isi ia baietelul de la gradinita, iar David a inceput sa planga. Aceasta a scos telefonul si l-a filmat. Ce a urmat este incredibil. Intrebandu-l pe cel mic de ce plange, raspunsul baietelului ei a fost total neasteptat: “O vreau pe fata cea draguta”, a spus David mamei sale. Nelamurita, aceasta continua sa intrebe: “Care fata draguta, cum o cheama?”. Iar raspunsul ei a emotionat-o foarte tare:”Fetita blonda”, a spus David.

Vezi video AICI

Citeste pe aceeasi tema:

CITEȘTE ȘI