Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt din nou împreună! Vedeta Kanal D a făcut marele anunț azi-noapte

Bucurie mare în viața Andreea Mantea, perioada sărbătorilor de iarnă aducând și o reunire a cuplului. Vedeta s-a fotografiat alături de Cristi Mitrea și de micuțul David, pregătiți să întâmpine Crăciunul ca o adevărată familie.
Amândoi radiază de fericire în respectiva fotografie, iar micuțul David pare mai încântat ca niciodată fiind amândoi părinții sunt alături de el și îl așteaptă, împreună, pe Moș Crăciun. ”Yeeeeeyyyy! Am reusit! ???????????????????????? Am facut bradul! Acasa! ????????????????????????❤️”, a scris Andreea Mantea pe pagina sa de socializare, iar admiratorii săi au fost încântați de o astfel de fotografie în care ea și Cristi Mitrea apar împreună, alături de David, în fața bradului de Crăciun.

”Oferiți-i în dar lui David, cÂt mai repede, un frățior sau o surioară!”

Fanii le-au transmis numai gâmduri bune lui Cristi Mitrea și Andreea Mantea, iar unul dintre ei i-a sfătuit să-i aducă, repede, un frățior sau o surioară lui David.

”Vaiiiii sunteti impreuna insfarsit esti un om minunat Andreea si trebuia sa se intample pana la urma ceva cu voi sunteti adorabili toti 3 , Craciun fericit !????????”, ”Radiez de bucurie cand privesc poza cu voi ( 3 la numar). Dumnezeu sa aseze lucrurile asa cum sunt acum in poza. Craciunul sa aduca sanatate, iubire, intelegere, respect si liniste sufleteasca! Asa sa fiti toata viata voastra impreuna! ????????”, ”Din toată povestea voastră cel mai fericit e David.. Luptați amindoi sa aibă aceasta fericire toată viata lui!!! Atunci, nu mai stați formați cit mai repede o familie tradițională, și oferiți-i în dar lui David cit mai repede un frățior sau o surioara!!!!”, ”Deci nu ma satur sa privesc asa o poza,sunteti minunati impreuna, Felicitari! Craciun fericit dragilor❤️????”, au fost câteva dintre mesajele postate de internauți pe pagina de Facebook a Andreei Mantea.

CITEȘTE ȘI