Andreea Marin nu gateste, nu face curatenie in propria casa. Iata cu cat plateste o tanara sa-i faca aceste servicii

Andreea Marin nu gateste, nu face ciorbe sau sosuri si nici nu face curatenie in casa. Desi a dat mai mereu de înţeles că petrece mult timp în bucătărie, că ştie să mânânce şi să gătească sănătos, realitatea este că, de fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, „Zâna” apelează la o tânără pe care o recompensează de fiecare dată.

Cea în care Andreea Marin are încredere să-i lase casa pe mână este o tânără în jur de 35 de ani care pentru 50 de RON, îi face și ciorbe şi ceva curăţenie prin casă ori prin grădină.

Tariful este minimal, poate și pentru faptul că Zâna i-a pus la dispoziţie, fără a-i percepe chirie, apartamentul său din Aviaţiei, în care tânăra a locuit cu fetiţa şi cu mama sa.

Nu toate vedetele sunt atât de norocoase să găsească persoana potrivită pentru a le ajuta la cele casnice. Irina Loghin a căutat luni în șir o menajeră, dar fără mare succes.

Citeste in continuare despre…

Horoscop Sambata 10 Noiembrie 2018. Întâlnire romantică, bani și un noroc uluitor

 

Horoscop 10 noiembrie 2018. În dragoste vin momente liniștite, în care probleme dispar, după o perioadă mai agitată. Cei singuri ar putea avea parte, spre seară, de o întâlnire romantică, venită din senin.

Cei norocoși ar putea pune mâna pe o sumă frumoasă de bani – un binemeritat cadou la sfârșit de săptămână!

Horoscop 10 noiembrie 2018 Berbec

Berbecul are parte astăzi de o zi destul de bizară. Nu vă opriţi pentru orice gând nesigur de la atitudinile și acțiunile dvs. normale. Se poate ivi o situație neașteptată, care te poate arunca într-o stare destul de complicată și este posibil să nu-ţi poţi controla reacțiile, dacă acorzi atenţie tuturor situaţiilor minore. Concentrați-vă pe lucrurile cu adevărat importante şi aveţi încredere că faceţi lucrul corect. Veți avea mult mai multe dubii astăzi, în legătură cu anumite alegeri, dar înțelepciunea voastră şi calmul vă ajută să neutralizaţi efectele negative.

 

Horoscop 10 noiembrie 2018 Taur

Ceva în această zi scoate la iveală cinismul din Taur și îl face să se exprime foarte sarcastic. În timp ce aveți această dispoziție, este posibil să provocați situații stresante pentru ceilalți din jurul vostru. Încearcă să-ți dai seama cum să-ți calmezi sentimentele. Este deosebit de important să nu foloseşti spiritul de luptă pentru a ataca pe alții, criticând în mod deschis acești oameni pentru neajunsurile lor. Pe seară, concentrați-vă atenția asupra unei întrebări legate de proprietatea imobiliară a familiei dvs. Dacă faceți acest lucru, există o șansă ca problema să fie rezolvată în favoarea dvs.

Horoscop 10 noiembrie 2018 Gemeni

Sâmbăta este pentru relaxare, iar astăzi nativii din Gemeni vor face exact asta. Luaţi o pauză dacă nu doriți să petreceți ziua făcând curat prin casă. Toată lumea probabil va face la fel, dar ţine minte că treaba nu se face niciodată singură. În această seară, este posibil să trebuiască să faceți o afacere cu un membru apropiat al familiei, poate cu un bunic sau cu o rudă mai în vârstă, solicitându-vă ajutorul pentru o anumită problemă. În afară de asta, vă veți bucura de o zi relaxantă și poate chiar de o călătorie plăcută undeva, chiar dacă este doar o excursie la cumpărături.

 

Horoscop 10 noiembrie 2018 Rac

Pentru Rac este o zi norocoasă. Luați în considerare achiziţionarea online a mai multor produse pentru a economisi bani, timp și energie. Este o idee bună, pentru că anumite magazine au pornit deja ofertele de Black Friday. În a doua jumătate a zilei veți avea ocazia să petreceți cu familia sau prietenii apropiați. Amintiți-vă că este suficient să stați împreună. Nimeni nu se așteaptă să-ți petreci timpul într-un mod anume, așa că nu-ți spune asta. Concentrați-vă asupra timpului petrecut împreună, nu asupra lucrurilor materiale.

 

Horoscop 10 noiembrie 2018 Leu

După o săptămână grea, Leii găsesc în cele din urmă câteva clipe pentru odihnă și relaxare. E timpul pentru leneveală, multă mâncare și seriale bune. Și, ca să fie tacâmul complet, pe seară se anunță o petrecere alături de câțiva prieteni apropiați. Ca de obicei, distracția se va întinde târziu în noapte, deși e indicat să pleci spre casă ceva mai devreme, pentru a nu petrece duminica regretând.

Citeste in continuare AICI

Sursa: b1.ro
CITEȘTE ȘI