Andrei, toata Rodna te plange! Tanarul se intorcea acasa, la parintii lui cand un accident cumplit i-a frant aripile…

Un tanar in varsta de 19 ani si-a pierdut viata, miercuri, in urma unui accident rutier petrecut la Ilva Mica. Andrei Munteanu era student la Cluj, iar miercuri se indrepta spre Ilva Mica impreuna cu un prieten, cand masina in care se afla a intrat in plin intr-un alt autovehicul cu sapte pasageri.

Andrei, originar din comuna Rodna, era singur la parinti. Tatal sau este pensionar, iar mama lucreaza in Germania pentru a-si sprijini familia. Vestea mortii tanarului a cazut ca un traznet. Intervievat de Mesagerul de Bistrita-Nasaud, primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, a vorbit despre viata tanarului si despre golul pe care moartea lui a lasat-o in urma.

„Comuna Rodna este in stare de soc! Pot spune cu mana pe inima acest lucru. Nu-mi vine sa cred ca Andrei nu mai este printre noi! Tatal este inginer miner pensionat, iar mama lucreaza in Germania. Era totul pentru ei! Pentru noi, cei ce l-am cunoscut, era un exemplu: linistit, cuminte, harnic. In vacante lucra cu unchiul lui la instalatii de centrale. Chiar de doua zile am vorbit cu unchiul lui, cat e de mandru de el. Credeti-ma, de cand am auzit grozavia asta, sunt praf…” a declarat barbatul, pentru publicatia citata.

Andrei Munteanu absolvise Liceul Teoretic „Solomon Halita” si era student in primul an la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.”
sursa

CITEȘTE ȘI