Anunț bombă, la un an de la dispariția Alexandrei! Test poligraf pentru Gheorghe Dincă

La aproape un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, vine un anunț care ar putea da toate lucrurile peste cap.

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei, a anunțat că va solicita testul poligraf pentru Gheorghe Dincă, sperând că, astfel, ar putea afla ce este adevăr și ce este minciună.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, noaptea târziu, că el și părinții Alexandrei vor cere ca Gheorghe Dincă să facă testul poligraf.

Totodată, Cumpănașu a pus la îndoială motivele pentru care procurorii nu au solicitat acest detector de minciuni, în prezența avocaților.

„VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF PT DINCA ‼️ÎNTREBARE: DE CE PROCURORII NU L-AU SUPUS PE DINCA LA DETECTORUL DE MINCIUNI❓DE FAȚĂ CU AVOCAȚII ⁉️”, a scris Cumpănașu.

Cumpănașu: „Avem multe întrebări”
Alexandru Cumpănașu a mai precizat că această solicitare va veni indiferent dacă Tribunalul Olt va decide restituirea la parchet a dosarului sau trecerea acestuia mai departe. Asta, pentru că familia Alexandrei are foarte multe întrebări și pentru că Dincă este în continuare contradictoriu în declarații.

„Avem multe întrebări la care trebuie să răspundă nemernicul‼️ Iar după ultima mărturie din instanță nu s-a deranjat chiar nimeni să îl intrebe ce a facut exact cu fetele❓⁉️😡😡😡😡 Și dacă minte să-l pună URGENT la detectorul de minciuni‼️ACUM‼️Este vorba de viața a 2 fete‼️ Nu se poate juca jigodia si complicii lui din stat cu noi la infinit‼️Macar să știm ADEVĂRUL‼️”, a mai scris Cumpănașu.

CITEȘTE ȘI