Apel umanitar pentru o tânără polițistă din București diagnosticată cu leucemie! A crezut că are coronavirus, dar adevărul este unul crunt: “Ne rugăm pentru ea”

O tânără polițistă din București are nevoie de ajutorul nostru, după ce a primit o veste tulburătoare. Deși a crezut că a fost infectată cu noul tip de coronavirus, ea a fost diagnosticată cu leucemie acută, pentru care are nevoie urgentă de sânge.

Ramona Elena Țoapă, încadrată la Secția 25 Poliție București, Biroul Ordine Publică, a lucrat numai în stradă, încă de la începutul stării de urgență, în vederea respectării noilor reglementări.

În urmă cu câteva zile, tinerei i s-a făcut rău și și-a anunțat superiorii că nu poate lucra a doua zi. Stările de rău s-au accentuat și a solicitat o Ambulanță care a transportat-o la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Ramona a crezut imediat că este vorba de coronavirus, având în vedere temperatura crescută, 40 de grade, și restul simptomelor. Nimic nu prevestea, însă, ce avea să urmeze.

“Acum câteva zile s-a simțit foarte rău, a avut febră, amețeli, dureri de cap. Și bineînțeles a crezut că este suspectă de COVID-19. A solicitat o Ambulanță, la spital i s-au făcut toate testele specifice, iar rezultatul a fost negativ pentru coronavirus. A mai rămas în spital să facă câteva analize, să vadă totuși de la ce anume a avut aceste stări, și din păcate a fost diagnosticatp cu leucemie.”, a declarat o colegă a tinerei polițiste.

“Polițista din imagine a absolvit Școala de Poliție anul trecut, e încă un copil. A lucrat numai în stradă, așa că atunci când a simțit că are temperatura crescută s-a gândit la covid și a mers la spital. Colega noastră, ȚOAPĂ ELENA RAMONA, a fost diagnosticată însă cu „leucemie acută” și are acum mare nevoie de sânge. Cei ce doresc să doneze vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.”, a fost mesajul postat pe Facebook al polițistului.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More