AȘA CEVA RAR ÎNTÂLNEȘTI!

Deși cele mai întâlnite cazuri de violuri au ca victime femeile, iată că un bărbat din Deva a reușit să șocheze pe toată lumea

cu povestea lui. Tânărul de numai 25 de ani susține că a

fost victima unui plan de răzbunare al fostului iubit al partenerei sale de viață și a fost jefuit, dar și violat de două femei.

O poveste cum rar îți este dat să întâlnești. Un bărbat de 25 de ani din Deva susțin că a fost violat și batjocorit în fel și chip de către două femei, iar totul s-ar fi petrecut din dorința de răzbunare a fostului iubit al partenerei sale de viață.

Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul se afla în propria sa locuință, alături de iubita lui. Două femei au intrat peste ei în casă, iar câteva minute mai târziu, au început să-i agreseze pe amândoi. Presa locală informează că cele două femei i-au furat bărbatului suma de 950 de euro, dar și telefonul mobil.

A fost violat și batjocorit de două femei!
Cu toate acestea, cele două nu s-au oprit aici. După ce l-au deposedat de bani și de telefon pe tânărul de 25 de ani, l-au așezat cu genunchii pe cioburi și l-au obligat să le facă tot felul de perversiuni. Totul s-a întâmplat anul trecut.

ARTICOLE