Advertisement

Asta e cel mai BOGAT sat din Romania. Priveste cum arata casele satenilor, mai ceva ca in Beverly Hills


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Acesta este cel mai BOGAT sat din Romania. Priveste cum arata casele satenilor, mai ceva ca in Beverly Hills!

Advertisement

Cum arata cea mai bogata localitate din Romania in care satenii si-au construit case de milioane de euro cu banii trimis de rudele plecate in strainatate? Vezi in acest video! Nu o sa-ti vina sa crezi ce case au acesti oameni!

Intr-o zona saraca a Romaniei iese in evidenta satul in care casele sunt de fapt palate cu turnulete poleite cu aur. Pare greu de crezut, nu-i asa? Dar aceasta este povestea satului devenit celebru pentru casele sale care impresioneaza prin dimensiuni si ornamente.

Satul Buzescu din judetul Teleorman a devenit peste noapte un Beverly Hills de Romania datorita palatelor ridicate de romii care locuiesc aici.

Faima acestuia a trecut granitele tarii si numerose ziare internationale au scris despre casele cu turn de aici.

Toti cei care trecut prin zona sunt uimiti de palate ridicate de sateni. Multe dintre ele se doresc a fi replici ale unor case vazute in strainatate la care s-au adaugat decoratiuni aurite pentru a le spori frumusetea. Localnicii se mandresc cu casele lor chiar daca foarte multe dintre acestea sunt neterminate de an de zile. In ultimii ani foarte multe case au fost abandonste, satenii alegand sa plece la munca in Anglia, Spania sau Italia. Vezi in video cum arata casele din Buzescu acum!

Citeste in continuare…

Advertisement

Horoscop de Weekend 13-15 iulie 2018: Zodiile cu un weekend perfect

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: BERBEC

Nu face promisiuni pe care nu le poți respecta și încercă să nu depășești bugetul pe care ți l-ai propus pentru acest weekend.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: TAUR

Este posibil să apară posibilitatea de a face o călătorie neplanificată. Este recomandat să nu eziți, pentru că sunt șanse mari să întâlnești o persoană care să-ți dea informațiile utile care să te ajute pe plan profesional.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: GEMENI

În acest weekend este posibil să reiei o relație de dragoste de la distanță și de a lămuri aspectele care au rămas în suspans de ceva timp. Păstrează-ți entuziasmul pentru a evita un nou eșec pe plan sentimental.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: RAC

În acest weekend poți avea loc transformări atât în casă, cât și în relația de cuplu. Există șansa ca o persoană iubită din trecut să te caute pentru a-ți reaminti momentele plăcute petrecute împreună.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: LEU

Te simți puțin debusolat de atitudinea partenerului. Stabilești anumite lucruri împreună, pentru ca ulterior să constați că s-a răzgândit fără vreo explicație. Deși ești dezamăgit, ai grijă ca această situație să nu degenereze într-un conflict pe care să îl regreți mai târziu.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: FECIOARĂ

Te pregătești pentru o călătorie în interes personal. Fii atent la toate detaliile, pentru a nu omite ceva important.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: BALANȚĂ

O întreagă explozie de romantism, energie și dorința de a-ți exprima sentimentele față de persoana iubită sunt elementele-cheie ale acestui weekend. Atenția și grija pe care o vei manifesta în aceste zile față de persoana iubită nu vor rămâne nerăsplătite.

Citeste pentru celelalte zodii AICI

loading...