Asta întrece orice! Ce nume a putut să aleagă Liviu Vârciu pentru fetița lui? Micuța poartă același nume cu… Uite de ce a ales tocmai asta

Deși în imaginea de mai sus apare Liviu cu finul său, de câteva zile, mai precis de pe data de 26 septembrie, artistul este pentru a doua oară tătic.

Iubita lui, Anda Călin, a născut cel de-al doilea său copil, care este tot o fetiță.

La naștere micuța a cântărit 3.200 de kilograme și a măsurat 50 de cm, bineînțeles că medicii i-au acordat nota 10!

Surse apropiate familiei spun că Vârciu și iubita lui, Anda, au ales deja numele pentru fetița lor care va primi numele Anastasia Maria.

Este foarte interesat faptul că cel de-al doilea prenume al fetiței sale este identic cu cel al primei lui fete, dintr-o relație anterioară, care a ajuns deja la vârsta adolescenței, Carmina Maria.

Iată prima fotografie pe care a dat-o publicității, alături de cea de-a doua sa fiică:

Imediat după naștere, cel mai bun prieten al lui Liviu, Cătălin cazacu, s-a grăbit să îl felicite pe noul tătic:

,,Trebuia să ieşim ieri, dar sunt lucruri care, uneori, nu ies aşa cum sunt programate. Andei o să îi cumpăr un buchet de flori, fetiţei, alături de alţi amici de-ai noştri îi vom lua tot ce ar putea avea nevoie, iar lui Vârciu… cel mai bun cadou sunt eu. Vom ieşi, vom sărbători aşa cum se cuvine, pentru că e un eveniment extraordinar. Mă bucur enorm pentru el, nici nu am cuvinte! Îl felicit şi i-am pregătit-o! Petrecerea, evident…”

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro

CITEȘTE ȘI