Aşteptarea a luat sfârşit. Cum se numeşte noua emisiune a Gabrielei Cristea şi când va începe

Fanii Gabrielei Cristea o pot revedea foarte curând pe frumoasa prezentatoare într-un nou show de zile mari, „Te iubesc de nu te vezi”, doar la Antena Stars.

Avem noi detalii despre noua emisiune a Gabrielei Cristea. Îndrăgita prezentatoare urmează să apară curând pe micul ecran cu o nouă producţie care, cu siguranţă, va fi un succes.

Noua emisiune se va numi „Te iubesc de nu te vezi” şi va fi, aşa cum ne-a obişnuit Gabriela Cristea, o emisiune despre dragoste.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va purtea fi urmărită în curând doar pe Antena Stars.

Gabriela Cristea este foarte entuziasmată de revenirea pe micul ecran cu emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” şi a transmis un mesaj fanilor ei, în urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun , dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor.

Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea” a declarat Gabriela Cristea despre noua sa emisiune „Te iubesc de nu te vezi” în exclusivitate pentru Spynews.ro

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Primele imagini din biserica unde Bella Victoria Margot va fi botezată au ajuns! În ele, se pot observa decorațiunile roz, care se potrivesc cu rochița fiicei cuplului cel iubit.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plecat de acasă cu o mică întârziere de câteva minute. Fericiții părinți au făcut pe drum puțin timp, dat fiind cât de aproape este biserica de locuința lor.

Odată ajunși, păreau să radieze de bucurie. Și au și de ce! Este o zi mare pentru Victoria, iar vremea de afară le zâmbește.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA.

După ce s-a pregătit, Gabriela Cristea a optat și pentru look-ul final! Frumoasa prezentatoare a optat pentru o rochie bleu, cu dungi și „picături” albe, iar la urechi a ales o pereche de cercei aurii, de o mărime generoasă.

Machiajul este foarte intens, cu multe nuanțe de negru și de gri, un contrast pentru ochii ei albaștri.

 

CITEȘTE ȘI