Atenție, imagini șocante! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei: „Ce ai zis, fa? Nu asa s-a auzit?” Incredibil de la ce a pornit totul și ce au avut cu săraca fată:DISTRIBUIȚI, să se faca dreptate !

imaginile filmate de colegele fetelor, se vede cum una dintre ele o loveşte fără milă pe cealaltă. După ce o pune la pământ îi aplică palmă după palmă şi o ameninţă. Deşi jură că nu a făcut nimic, victima nu reuşeste să scape din avalanşa de lovituri.

Bătaia a avut loc chiar lângă un parc din oraş, iar, în afara colegelor care se amuzau în loc să intervină, martori au fost şi cei care au trecut prin zonă. Tot în imagini se vede cum o altă fată se aşează în dreptul agresoarei şi al victimei sale, probabil pentru a masca scena de ochii trecătorilor. Ţipetele răsună, însă, în urma loviturilor repetate.

Poliţia va face cercetări în acest caz. Se pare că cele două eleve învaţă dupa-amiaza la Liceul Nicolae Bălcescu şi Liceul Constantin Noica. Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman anunţă o anchetă şi, în functie de datele obţinute, fetele riscă să le fie scăzută nota la purtare.

Cum este posibil așa ceva??? Atenție, imagini șocante! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei:

DISTRIBUIȚI, să le facem celebre!

CITEȘTE ȘI