Atenție mare, români! Nu răspundeți sub nicio formă la acest număr de telefon! Dacă primiți apel, închideți și sunați la poliție imediat!

În ultimele zile au apărut pe rețelele de socializare tot mai multe semnale de alarmă referitoare la o nouă metodă de înșelătorie mai puțin obișnuită care începe să fie folosită masiv și în România. Potrivit informațiilor furnizate chiar de oameni care au fost victimele acestei metode, dacă oamenii vor răspunde apelului, factura telefonului va exploda, tariful fiind unul uriaș.

Recomandam sa citesti si: HOROSCOP 13 martie 2018. Vor avea loc schimbări dramatice pentru unele zodii

Sursa: all4romania.eu

Citeste URATORUL articol:

Samsung Galaxy S9 trece de testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything; Aflăm dacă se îndoaie sau nu și cum rezistă la zgârieturi (Video)

Ce ar fi sosirea unui nou telefon flagship fără testele clasice ale lui Jerry RigEverything? Acesta a pus la treabă noul Samsung Galaxy S9, cu testele clasice de zgârieturi, îndoire şi ardere cu bricheta. Dacă avem un campion sau nu aflaţi mai jos.

Test rezistenta Galaxy S9

Din ce am aflat Galaxy S9 vine cu o sticlă mai groasă decât predecesorul. Panoul frontal se zgârie la nivelul 6 din 9, ca mai toate smartphone-urile din ultimii ani. Gorilla Glass îşi face treaba, deci monedele şi cheile din buzunar nu vor zgâria handsetul. Nici difuzorul nu e uşor de zgâriat sau tăiat, din ce am văzut în clipul lui Jerry. Şi rama din aluminiu a rezistat cu brio la zgârieturile standard, fiind nevoie de un briceag elveţian să lase urme adânci pe aluminiu.

Test rezistenta Galaxy S9

Şi scannerul de amprente din spate a fost zgâriat în ultimul hal şi a continuat să funcţioneze impecabil. La testul cu bricheta, panoul Super AMOLED Infinity Displaya rezistat 12 secunde la flacăra brichetei, apoi pixelii devenind albi. După ce a fost oprită bricheta pixelii şi-au revenit, dar a rămas o urmă albă pe panou. Şi testul de rezistenţă a fost trecut cu brio, Jerry punând presiune maximă pe device, fără a îl îndoi nici măcar un milimetru.

La modelele Galaxy S7, Jerry a reuşit să compromită sigilarea contra apei prin acelaşi test de îndoire, deci noua rama metalică e foarte solidă. Ca o menţiune secundară, în ciuda extra rezistenţei, Jerry nu se simte tentat să facă upgrade-ul la acest telefon, păstrându-se poate pentru următorul Note.

Sursa: youtube.com

CITEȘTE ȘI