Atunci când cumpărați pastă de dinți, dați atenție culorii pătratului de pe tub!

 

O pastă de dinți bună nu numai că curăță dinții, îi menține sănătoși și împrospătează respirația, dar este și sigură pentru organism. Se pare că nu toate pastele de dinți sunt inofensive pentru noi oamenii. Producătorii necinstiți ne pot păcăli, prin vânzarea pastei de dinți din ingrediente de calitate scăzută.

Să vedem cum puteți determina calitatea pastei de dinți.

Pe fiecare tub există pătrate de diferite culori. Iată ce semnificație au:

–Pătratul verde indică faptul că la fabricare s-au utilizat componente naturale. Acest lucru este valabil și pentru produsele cosmetice.

–Pătratul albastru indică faptul că pasta conține atât componente naturale, cât și chimice.

–Pătratul roșu arată că pasta conține mai multe substanțe chimice. Este interzis să o înghițiți.

–Pătratul negru indică o compoziție ce conține doar chimicale. Acest tub este cel mai periculos dintre toate.

Citeste si despre

O femeie de 109 ani susține că secretul longevității este să eviți bărbații

Când ni se adresează întrebarea despre secretul trăirii unei vieți îndelungate, șansele de fapt sunt ca mulți dintre noi să răspundă că tot ceea ce duce la o viață sănătoasă este alimentația sănătoasă.

Chiar dacă este complet adevărat și nimeni nu poate nega faptul că sportul, menținerea unei alimentații echilibrate sau senzația de liniște și calm sunt semnificative pentru bunăstarea generală a oamenilor, există un secret suplimentar pentru longevitate, pe care mulți dintre noi cu siguranță nu l-au auzit niciodată.

Cea mai bătrână femeie, care trăiește în Scoția și care are 109 ani, spune că secretul longevității este următorul: mănâncă zilnic terci din cereale și evită bărbații.

Jessie Gallen, care s-a născut în anul 1906 și care a fost crescută în orașul Kintore din Scoția, în ferma care era deținută de familia ei, a răspuns într-un mod complet diferit la această întrebare.

Jessie a avut o viață foarte simplă

Jessie Gallen a mers la școală pentru o perioadă scurtă de timp, după care a început să lucreze la bucătăria fermei și, apoi, i-a devenit drept cămin casa unei familii bogate, care locuia în același sat.

Cu toate acestea, după un timp, a început un alt loc de muncă, de data aceasta într-o industrie de servicii. Și-a petrecut ultimii ani din viață în Crosby House, un cămin de seniori singuri și bolnavi.

Jessie Gallan, care nu a fost căsătorită niciodată, s-a născut într-o familie săracă și a dormit cea mai mare parte a copilăriei pe o saltea din paie.

„Secretul vieții lungi a fost că am stat departe de bărbați. Fac doar probleme și nu merită”, le-a spus Gallan jurnaliștilor.

Oamenii îi amintesc de ea ca o femeie independentă și minunată care îi plăcea să-și petreacă timpul cu Sarah, care era una dintre cele mai bune prietene ale ei. Jessie adora să asculte muzică și niciodată nu voia să rateze cursurile de exerciții fizice.

Cu toate acestea, înainte de trecerea ei în neființă, în 2015, ea a decis să împărtășească secretul longevității sale.

Ea a spus:

„Secretul lonegvității mele a fost să stau departe de bărbați”

Ea a adăugat:

„Îmi place terciul. L-am consumat toată viața mea.

Opinia lui Jessie Gallan este destul de interesantă și, de asemenea, ne oferă o perspectivă serioasă, de luat în considerare.

Credeți că dacă multe femei, uimitoare, din lumea întreagă, nu își pot găsi partenerul potrivit în viață, poate fi un lucru trist sau deranjant?

Sau, ați putea crede că este și o binecuvântare?

Ei bine, nicio persoană nu poate răspunde în mod corespunzător la această întrebare.

Dar, dacă luăm în considerare cei 109 ani de viață ai acestei femei, am putea spune că teoria ei se poate aplica.

CITEȘTE ȘI