Au ales să danseze pe iarbă, în picioarele goale, pe melodia Despacito. Dansul mirilor a făcut înconjurul lumii

Suntem în secolul 21, iar nunțile nu mai sunt tradiționale în aproape niciun aspect. Miresele aleg rochii foarte colorate, mirii optează pentru costume albastre sau verzi, cuplurile își scriu singuri jurămintele și unele nunți oferă invitaților inghețată sau brioșe în loc de clasicul tort alb cu trei etaje.

Este adevărat, există și câțiva factori care țin de tradiție, dar se schimbă rapid în funcție de ceea ce își doresc mirii, așa cum este și normal. Aceasta este o poveste despre modul în care s-au schimbat nunțile în ziua de azi.

Un cuplu de proaspăt căsătoriți a ales ca melodie pentru primul lor dans ca soț și soție Descacito, a lui Luis Fonsi. Totuși, rezultatul nu a fost unul stângaci și ciudat, ci unul superb care a dat pe spate toți invitații.

Începutul dansului lor este remarcabil. Mireasa apare în cadru într-un nor de fum, purtând o rochie albă, făcută dintr-un material transparent, în picioarele goale. Apoi apare și soțul, tot desculț, îmbrăcat lejer în pantaloni bej și o cămașă albastră.

Pe măsură ce melodia începe, cei doi își încep coregrafia sub o lumină romantică și colorată care le evidențiează subtil mișcările de dans. La început, se poate simți puțină tensiune transmisă de cei doi. Până la urmă, și noi ne-am simți la fel dacă am dansa în fața a 50 de oameni!

Totuși, pe măsură ce dansul progresează, cei doi devin din ce în ce mai încrezători și le putem vedea zâmbetele largi de pe față. În unele momente, îi putem vedea pe aceștia cântând și par că se distrează de minune în timpul dansului, spre deosebire de alte cupluri care folosesc niște pași de vals forțați.

Atunci când privim invitații care îi urmăresc cu sufletul la gură, putem vedea cât de mult apreciează ceea ce se petrece în fața lor. Unii membri ai audienței dansează, alții cântă, sau își mișcă mâinile în aer. Apoi, la finalul prestației, invitații le oferă mirilor apluze nenumărate.

Dansul lor a fost unic, dar minunat. Persoanele mai sceptice ar putea spune că alegerea melodiei a fost clișeică, dar, ceea ce contează cu adevărat, este că mirii s-au distrat de minune. De la coregrafie la lumină, la ținute și la atitudine, totul a fost exact așa cum trebuia să fie.

Dansul a fost romantic, atrăgător și distractiv, iar ceea ce ne-a atras cel mai tare atenția a fost faptul că ringul de dans a fost, de fapt, un petic de iarbă! Cât de frumos și de simplu! Tot ce contează este că mirii și invitații s-au bucurat din plin de moment.

Nunta trebuie să fie un eveniment care ține doar de miri. Nimic din exterior nu ar trebui să afecteze dorința acestora de a-și organiza ziua cea mai după bunul plac. Dacă stăm să ne gândim, această zi va fi una pe care și-o vor aminti pentru totdeauna!

De ce nu ar alege melodia pe care și-o doresc? Cine spune că totul trebuie să fie tradițional și fără de personalitate?

CITEȘTE ȘI