Advertisement

Aur și argint pentru România la Olimpiada de Geografie din Canada, Oare cineva Distribuie ?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Olimpiada de Geografie din Canada s-a desfășurat în perioada 1-6 august și a avut 50 de națiuni participante.

Advertisement

România a fost reprezentată de 4 elevi coordonați de profesorii ieșeni Dorin Cornelia Fiscutean, care au obținut cel mai mare punctaj în urma celor trei probe de concurs: proba teoretică, teoretică și testul multimedia.

Sursa: cugetliber.ro

Medaliile de aur au fost obţinute de:

  • Manuel Foşalău (Colegiul „Emil Racoviţă” din Iaşi)
  • Bianca Solomon (Colegiul „Costache Negruzzi” din Iaşi)
  • Andrei Sandu (Colegiul Naţional Iaşi)

Medalia de argint a mers la:

  • Omar Hamod (Colegiul Naţional „Mihai Viteazu” din Bucureşti)

Advertisement

Competiţia din acest an s-a desfăşurat sub patronajul Uniunii Geografice Internaţionale (IGU) şi Universităţii Laval, a doua universitate, ca vechime, din America de Nord. Ediţia din 2019 va avea loc în Hong Kong.

Citeste in continuare…

Horoscop Marti 8 August 2018. Surprize mari pentru aceste zodii

Horoscop 8 august 2018. Ce ne așteaptă din punct de vedere astral. Pentru Berbecii urmează o zi în care toate merg ca pe roate. Citește și tu horoscopul pentru zodia ta.

Iată horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate azi, pentru că planează un aer norocos în jurul tău. De fapt, ai şansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau mai târziu, vor juca roluri cheie în planurile tale, deci ţine minte numele celor care îţi apar astăzi în cale şi fă-ţi-i prieteni. Va veni o zi când vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia că toate merg strună, că toate piedicile au dispărut din calea ta şi că de fiecare dată treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutai. Mai rar asemenea auspicii!

Horoscop 8 august 2018

TAUR

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, muncă!

Horoscop 8 august 2018

GEMENI

Nu te învinovăţi pentru problemele altuia, pentru că nu tu le-ai influenţat. Nu ai nicio vină pentru felul în care cineva drag se plânge de toate relele pământului! Nu uita că, în fond, fiecare are destinul lui, fiecare cu norocul lui şi fiecare are viaţa pe care o merită sau şi-o clădeşte cu propriile mâini. Tu bucură-te dacă viaţa ta merge bine şi eşti într-o pasă optimistă, pentru că asta contează acum! Da, suferi să-l vezi pe celălalt că se plânge, dar nu tu ai declanşat problemele sale, deci nu încerca să i le rezolvi tu. Poţi fi pentru el un exemplu de gândire pozitivă şi de atitudine tonică în faţa greutăţilor, dar nu trebuie să preiei pe umerii tăi ghinioanele sale.

Horoscop 8 august 2018

RAC

Fii deschis spre dialog, spre discuţii sincere, pentru că se naşte un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de câştigat. Nu-ţi impune doar tu propriile păreri, pentru că ai putea primi de la ceilalţi suficiente soluţii interesante la întrebările care te frământă. Dacă fiecare îşi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate şi claritate, vei vedea că orice situaţie dezechilibrată îşi va găsi mult mai repede rezolvarea, pentru că din acest dialog ies la iveală idei strălucite. Şi tu ai ceva în minte, şi cel din faţa ta, la fel şi vă puneţi ideile laolaltă spre un rezultat reciproc avantajos. Primeşti şi dai soluţii excelente!

Citeste mai mult AICI

loading...