Avertisment fără precedent pentru Raed Arafat: Nu-mi distrugeți toată familia

Avertisment foarte dur pentru șeful DSU, Red Arafat. Un medic aflat în prima linie de luptă cu COVID-19 i-a atras atenția. Doctorul i-a transmis să nu-i distrugă toată familia, într-o scrisoare emoționantă care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Mesaj direct al unui medic urolog din Galați. Acesta i-a transmis a scris o scrisoare emoționantă secretarului de stat Raed Arafat. Medicul se teme pentru copiii lui, deoarece și el, și soția lui sunt medici și îl roagă pe șeful DSU să o lase pe mama celor mici acasă, promițând că astfel va fi soldat exemplar.

Avertisment pentru Raed Arafat

Medicul urolog, Ciprian Ghilic, a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare adresată secretarului de stat Raed Arafat, în care îl roagă să nu îi „distrugă” familia, întrucât el și soția sa sunt medici, dar au și doi copii, unul de 2 ani și jumătate și altul de 5 ani și 11 luni.

„Domnule Arafat, vă rog să mă ascultați. Nu îmi distrugeți toată familia! Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5 ani și 11 luni. În situația de față sunt disperat. Nu avem nici o soluție pentru cei mici daca noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți că e război. Părerea mea e că e mai mult mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil…„armata” e foarte mică și daca pica unul nu e altul de pus în loc, iar mijloace de apărare sau atac nu sunt (știm și noi și dumneavoastră)”, scrie medicul urolog.

Acesta promite că dacă va fi lăsat să plece doar el „la război”, iar soția va putea rămâne acasă cu copiii, va fi „un soldat disciplinat” și nu se va gândi să dezerteze.

„Chiar și așa…la război pleca doar soldatul… își lăsa soția și copiii acasă. Și lupta pentru patrie cu gândul să își apere familia. Lasă-mă și pe mine să lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obliga soția să vină pe front și voi fi soldat exemplar. Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic. Atât doar… lasă-mi soția acasă să aibă grijă de copiii. Și nu mă voi gândi să ”, scrie doctorul Ciprian Ghilic.

CITEȘTE ȘI