Azi e sărbătoare în familia Măruță. Mai întâi a dat Cătălin vestea. Primele urări făcute de fani, despre sarcina Andrei

Motiv de sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu solid în showbizul românesc și sunt de multe ori admirați pentru familia frumoasă pe care și-au construit-o.
Astăzi, e sărbătoare la ei în familie, iar Andra este în centrul atenției. Artista împlinește astăzi 33 de ani, iar soțul ei i-a făcut o urare și în mod public.

“La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu zâmbitoare! Te iubesc! ♥️”, a scris el pe facebook în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția lui.

Îmbrăcată într-o rochie cu motive orientale și cu zâmbetul larg, Andra a atras imediat atenția unor internauți, care au început să speculeze pe seama unei posibile sarcini.

“La mulți ani! Mai vine un bebe ?:) Parca Andra e graviduță”, “Măruță, vezi poate iar faci vreo farsă”, sunt comentariile apărute în dreptul postării.

Deocamdată nu se știe dacă Andra este, într-adevăr, însărcinată, sau este vorba de o simplă iluzie optică cauzată de rochie, un lucru e cert: fanii sunt nerăbdători ca familia Măruță să-și mai mărească “echipa” cu încă un membru.

Vara aceasta, Andra și-a surprins fanii și cu o fotografie în care apare în costum de baie

Andra este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Nu doar că are o voce excepțională și ușor de recunoscut, dar a avut tot timpul grijă ca imaginea ei să fie una impecabilă. Fanii o apreciază, mai ales, pentru faptul că se îmbracă decent chiar și în videoclipuri, spre deosebire de alte cântărețe de la noi din țară.

Andra nu publică niciodată imagini cu ea îmbrăcată doar în costum de baie dar, aflată la mare, a fost surprinsă de paparazzii. Frumoasa vedetă arată extrem de bine, mai ales că este mamă a doi copii. Așadar, motivul pentru care nu se afișează niciodată în ținute sumare nu este că nu ar avea un trup de invidiat, ci din contră. Frumoada vedetă arată foarte bine, dar preferă să atragă publicul prin muzica ei, nu prin felul în care arată.

CITEȘTE ȘI