Ba chiar cei doi vor să se întoarcă de mână acasă,

Chiar dacă a recunoscut că a călcat strâmb, Veronica, soţia-vulpiţă, a fost iertată de Viorel.

Ba chiar cei doi vor să se întoarcă de mână acasă, acolo unde îşi doresc să înceapă o viaţă nouă.

Şi pentru că toată săptămâna a fost una grea pentru ei, echipa emisunii Acces Direct a decis să le facă o surpriză şi să-i ducă pe Veronica şi pe Viorel la jacuzzi.

Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Veronica şi Viorel s-au distrat de minune, în jacuzzi! Dacă ieri cei doi soţi erau hotărâţi să divorţeze, azi soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au declarat iubire… veşnică.

”Îl iubesc. Vreau să rămân în continuare cu el”, a spus Veronica hotărâtă. Nici Viorel nu se lasă mai prejos şi i-a declarat dragostea sa nemărginită femeii care l-a făcut tată.

În plus, spune Viorel, speră ca de acum înainte soţia lui să nu mai calce strâmb, mai ales că el a şters totul cu buretele, iertându-şi soţia pentru că l-a înşelat şi pentru că l-a minţi

”Vreau să fiu alături de Veronica până la adânci bătrâneţi, că avem un copil împreună. Să nu se mai bage nimeni peste noi. Să ne lase în pace. E soţia mea.

Am luat-o de când era prea tânără şi acum vreau să merg cu ea până unde se poate, până când murim. Am iertat pentru tot ce a făcut ea. S-a şters totul cu buretele. Poate dă Dumnezeu să nu mai greşească în viaţa ei niciodată.

Vreau să cresc copilul împreună cu ea, că copilul e inima noastră”, a spus Viorel la Acces Direct.

CITEȘTE ȘI