Băiatul de 12 ani a găsit un telefon în metrou, dar ce a făcut cu el a ajuns la știri: ,,Am fost copleșită…” Se ducea să îl ducă înapoi, dar telefonul a început să sune. E incredibil ce s-a întâmplat, cu cine a vorbit:

Mulți băieți în vârstă de 12 ani care ar găsi telefoane mobile s-ar gândi instant dacă există vreo recompensă, sau dacă nu cumva ar trebui să păstreze pur și simplu telefonul.

Nu acesta este și cazul lui Josh Brown. Josh a găsit un iPhone în metrou, într-o zi când se întorcea acasă. L-a ridicat de pe jos și l-a dat unui angajat în prima stație, dar înainte de a face asta a primit un apel pe acel telefon.

Era Michelle Hickinbottom, fiica ei era cea care pierduse telefonul. Femeia era ușurată și recunoscătoare față de Josh, i-a spus acestuia să lase odată cu telefonul și adresa lui, pentru ca ea să-i poată trimite drept recompensă 100 de lei (aproximativ 20 de lire sterline).

Dar Josh a uimit pe toată lumea fiindcă, în loc de adresă, pe bilet a scris asta: ,,Nu-ți face griji pentru bani. Poți să faci în schimb ceva drăguț pentru altcineva. :)” – Josh Brown.

Michelle a fost uimită: ,,Când am văzut biletul am fost copleșită. Va ajunge foarte departe în viață cu această atitudine. Pare un băiat minunat.”

Apoi, când fapta băiatului a căpătat popularitate, Josh a explicat de ce a ales să procedeze așa, iată cuvintele lui:

,,Tatăl meu spune mereu că roata se învârte și că ce dai, aia primești, iar dacă îmi pierdeam eu telefonul, aș fi vrut ca cineva să îl găsească și să mi-l dea înapoi. Nu cred că am făcut ceva extraordinar. Dar am fost șocat când am văzut că era peste tot pe Facebook și Twitter”.

De la Josh am putea învăța cu toții câte ceva!

Sursa: varusandel.ro

CITEȘTE ȘI