Băiatul lui Kamara mai are de suportat două operații. Starea actuală a lui Leon

În ultimul an, Kamara a trecut prin momente dificile, fiind nevoit să-și petreacă mare parte din timp în spital, alături de fiul său, care suferă de o formă de paralizie cerebrală. Chiar dacă micuțul Leon mai are de suportat încă două intervenții chirurgicale dificile, starea lui de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece, după cum a mărturisit îndrăgitul artist într-un interviu acordat recent.

Leon, băiatul lui Kamara se pregătește pentru ultimele două operații
„Progresele sunt şi mai mari. Este utima intervenţie şi acolo se termină tratamentul. Îi trebuie o alungire de muşchi, pentru că a stat mereu în poziţia aia. Vom merge şi în Spania, în Barcelona, la o alungire de muşhi şi după aceea vom vedea care sunt progresele”, a declarat Kamara la Antena Stars, dezvăluind și costurile la care ajunge următoarea operație prin care va trece băiețelul său, în vârstă de doar cinci ani.

„Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro. Alături de mine este şi fosta soţie şi ea face tot ce poate, el are nevoie de ambii părinţi, chiar dacă noi nu mai suntem împreună. Cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el”, a mai spus cel care, alături de Andrei Ștefănescu, formează trupa Alb Negru.

Leon a fost victima unei erori medicale
Leon este un băiețel foarte inteligent și, cum era de așteptat, pentru că- nu-i așa?- așchia nu sare departe de trunchi, fiul lui Kamara adoră să cânte. Din păcate, însă, pe fondul nașterii sale premature, la doar 36 de săptămâni și a unor erori medicale, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă. Deși a evitat să deschidă acest subiect, artistul s-a destăinuit într-un interviu acordat în urmă cu un an și a vorbit despre greșelile de pe urma cărora micuțul are acum de suferit.

„Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare. Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, a povestit Kamara.

CITEȘTE ȘI