Baie mică? Iată cum poți să faci să pară mai mare decât este!

Baie Mică? Iată Cum Poți Să Faci Să Pară Mai Mare Decât Este!

Toată lumea își dorește o baie mare însă, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Fie că nu ai avut suficient spațiu într-o casă construită încât să faci una mai mare, fie că așa ai cumpărat apartamentul, trebuie să te bucuri cu ceea ce ai și să încerci să decorezi și să amenajezi în așa fel încât totul să fie în armonie. Dacă îți dorești să descoperi câteva tips & tricks pentru ca baia ta să pară mai mare decât este sau pur și simplu să folosești spațiul pe care îl ai cât mai bine, citește în continuare acest articol.

Află cum poți face ca baia ta să pară mai mare decât este în câțiva pași simpli:

  • Folosește gresie și faianță deschise la culoare

Dacă îți dorești ca baia ta să pară mai mare decât este, atunci o idee excelentă care te va ajuta foarte mult, este să alegi gresie și faianță în culori deschise. De preferat, pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, ar trebui să folosești alb. Sunt o mulțime de modele pe piață din care poți alege. Un model foarte frumos și des folosit în amenajări interioare, este cel de tipul mozaic. Dacă îți dorești totuși și ceva colorat, poți face un brâu în culori pastelate care să atragă atenția și să fie pata de culoare din baie.

  • Alege oglinda potrivită

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Pentru că oglinda are un rol foarte important într-o cameră, în baie ar trebui să fie elementul cheie atunci când vine vorba de design. Dacă vrei ca spațiul să pară mai mare, atunci alege o oglindă rotundă. Aceasta va arăta extraordinar. Poți alege o oglindă cu spoturi sau una fără, iar dacă vrei ceva mai special, poți chiar să o accesorizezi puțin. Poți pune în jurul ei plante cățărătoare de plastic pentru a oferi un alt vibe băii tale.

  • Optează pentru strictul necesar

Dacă ai o baie mică, atunci cu siguranță nu îți dorești un spațiu înghesuit. Încearcă să nu încarci baia cu tot felul de lucruri care nu ar trebui să fie acolo și care își pot găsi loc și în altă parte. Mobilierul are un rol foarte important, așa că alege cu grijă culoarea care să se potrivească și ai grijă la dimensiuni. Poți comanda mobilier pentru baie care să completeze designul și care să îți ofere spațiul de care ai nevoie din oferta Sensodays.ro, unde găsești o mulțime de modele pe gustul tău, toate din materiale de calitate.

Amenajarea unei camere din locuința ta poate fi dificilă câteodată, mai ales dacă ești în pană de idei sau îți este greu să te organizezi. Totuși, pentru puțină inspirație, nu ezita să cauți pe internet câteva poze. Ulterior, tot ce trebuie să faci este să alegi produsele de care ai nevoie. Încearcă să selectezi doar lucruri de calitate, mai ales dacă îți dorești ca acestea să aibă o durată cât mai mare de viață, iar tu să te poți bucura pe deplin de ele.

Sursa foto: Pexels.com