Bănel Nicoliță nu uită de unde a plecat. Gestul făcut de sportiv pentru Mama sa.

Bănel Nicoliţă a luat o pauză de pe terenul de fotbal, ocupându-se mai mult de familia lui, dar şi de afaceri. Chiar dacă nu a mai jucat, fotbalistul nu a stat degeaba, a fost implicat în mai multe proiecte.

Nicoliţă a investit o parte din bani într-o sală de fitness şi nu numai, fotbalistul a pus bazele unei grădiniţe unde are în grijă 60 de copii.

Întrebat dacă se gândeşte să mai devină încă o dată tată, fotbalistul a spus că nu exclude posibilitatea asta, însă recunoaşte că venirea pe lume a unui alt copil implică o responsabilitate mare şi că asta ar însemna să ajungă să aibă grija nu a doar 3 copii biologici, ci a 61.

”Din iarnă, o să încep din nou munca. Trebuia să stau, să mă pregătesc, dar o să revin. Nu am pus pe mine pentru că zi de zi fac antrenamente. C.S. Boureni este echipa la care joc acum, mă ocup şi de antrenamentele grupelor de copii. Mulţumesc familiei şi soţiei, care au înţeles că fotbalul e viaţa mea. La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că reuşesc să fac ceva pentru ei.

Da, am cumpărat o grădiniţă în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am şi eu fetiţa acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii. Nu ştiu, o să vorbesc cu soţia, o să analizăm situaţia. Acum, avem 60 de copii, o să fie 61. Vom vedea pentru că e o mare responsabilitate.

M-am gândit la viitorul familiei, la viitorul meu, pentru că va veni şi un moment în care va trebui să mă retrag din fotbal şi va trebui să am un bussines din care să mă întreţin”, a declarat Bănel Nicoliţă

Sursa: newshalom.net

CITEȘTE ȘI