Barbatul a plecat in lacrimi dupa ce a fost umilit pentru ca a cumparat tampoane pentru sotie

Un barbat a plecat in lacrimi dupa ce a a fost acuzat ca este un pervers in timp ce cumpara tampoane pentru sotia sa.

Sotul a spus ca a ajuns sa planga cand a ajuns in masina, dupa ce o cumparatoare s-a apropiat de el in magazin si a cerut sa fie chemata politia.

Barbatul a spus ca „nu s-a simtit niciodata mai jenat si umilit” in viata sa.

Omul spune ca sotia lui i-a cerut sa cumpere niste tampoane in drum spre casa, dar in timp ce se afla in magazin si-a sunat pe cmera sotia pentru a se asigura ca ii va cumpara produsele potrivite.

El a spus: „Am primit un telefon de la sotie cand ieseam de la serviciu si mi-a cerut sa iau niste tampoane din magazin.

I-am cerut sa-mi trimita un text cu o imagine a celor pe care le foloseste pentru a ma asigura ca iau produsele potrivite.

Ajung la magazin si nu gasesc tipul pe care mi l-a trimis prin SMS, asa ca am sunat-o pe camera in dreptul raionului cu tampoane si i-am aratat locul unde este marca ei pentru a vedea daca as putea gasi alt gen.

Citeste si articolul Testul care a bulversat internetul! Ce numar vezi in imagine?! Atentie, putini au

Aproximativ 30 de secunde mai tarziu, o femeie vine la mine si imi spune ca sunt idiot si ca vrea sa ma raporteze. Atentie, sotia mea a fost in videoclip cu mine tot timpul. Ii spun sotiei mele sa-mi trimita un text de rezerva pe care sa-l pot arata si sa inchei apelul.

Chiar in timp ce sotia mea imi trimitea mesaje, un barbat (seful de magazin) si o functionara vin la mine cu femeia in spatele lor si el ma intreaba ce fac si ca au primit o plangere ca ma comportam in mod necorespunzator.”

Barbatul a spus ca, in ciuda explicarii situatiei, lucrurile au evoluat si mai mult.

„Femeia incepe apoi sa strige ca ii fac poze si ca mint”, a spus el.

„I-am aratat managerului textele de la sotia mea si i-am spus ca vreau doar sa-i iau sotiei tampoanele si sa plec.

„Femeia a iesit in fata magazinului si tot timpul ii tipa ca trebuie sa sune la politie si sa ma aresteze pentru ca sunt un pervers”.

In timp ce femeia continua sa strige, a venit asistentul de vanzari l-a ajutat sa gaseasca produsul si a putut sa-si continue drumul.

El a adaugat: „Am platit pentru tampoane si am plecat.

„Si cand am ajuns la masina am plans. Un om matur plangand in masina.

„Nu m-am simtit niciodata mai jenat si umilit in viata mea. Cand i-am spus sotiei mele ce s-a intamplat, a devenit palida si nu a incetat sa-si ceara scuze. ”

ARTICOLE