Bat clopotele de nuntă! DRAGNEA SE ÎNSOARĂ cu iubita tinerică,are 25 ani o Blonda Superba! Cum o ALINTĂ șeful PSD! Cu siguranță NU te așteptai la asta

Bat clopote de nuntă la PSD. Discret în ceea ce priveşte viața privată, președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță, totuși că iubește din nou şi vrea să se însoare. Dragnea trăiește, de ceva vreme, o frumoasă poveste de dragoste cu Irina, o tânără cu aproape 30 de ani mai mică decât el. La începutul lunii septembrie, cei doi au fost surprinși împreună la o nuntă.

Liviu Dragnea se pregătește să se căsătoarească pentru a doua oară. De aproape doi ani, Liviu Dragnea trăiește o poveste de dragoste cu Irina, o tânără de 25 de ani.

Şeful PSD se gândeşte, acum, să facă următorul pas în relaţie.

„Dragnea: Am vorbit şi cu copiii, cu fosta mea soţie, cu actuala mea iubită şi sper să nu rămână doar atât.

Ciutacu: Iar va iau astia cu actual iubita….

Dragnea: Da, domne, sper să nu rămână doar aşa, dar nu fac anunţuri la dvs. în direct”, a răspuns Liviu Dragnea, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

„Fata blondă”, așa cum îi place lui Dragnea să-și alinte iubita, se numește Irina Alexandra Tănase și are 25 ani, fiind mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea. Aceasta a fost asistenta lui Dragnea pe vremea când liderul PSD era ministru al Dezvoltării.

CITEȘTE ȘI