Bebelusul nou nascut din Moldova care la cateva minute dupa nastere a vorbit singurul caz din lume

Moașele primului spital de maternitate din orașul Chișinău au fost extrem de șocate la nașterea micului Ștefan Bazheev. Motivul unei astfel de reacții violente a fost faptul că, în câteva minute după naștere, copilul a început să rostească cuvinte destul de sensibile. În același timp, nu exista limită pentru uimirea și bucuria tinerilor părinți ai lui Lisa și a lui Rodion Bazheev.

Sarcina Lizei de 17 ani a avut loc în mod natural și fără niciun element. Același lucru este valabil și pentru nașterea copilului. Angajații cu experiență ai maternității au dat naștere și sa născut un Stepan complet sănătos. Dar medicii nu au avut nici măcar timp să o felicite pe fata, deoarece băiatul nou-născut a pronunțat distinct cuvântul “tata”.

O moașă cu 30 de ani de experiență Marina Panova a dat naștere. Într-un interviu acordat reporterilor, ea a recunoscut sincer că a lucrat tot timpul, a văzut-o pentru prima dată și a auzit cu urechile ei cum a vorbit copilul! Un astfel de fenomen ar putea fi considerat un accident, dar copilul a continuat să repete cuvântul “tată” până la câteva minute mai târziu a emis “mama”. Iar a doua zi, când mama fericită lăuda copilul și îi spuse că tatăl era pe cale să vină, fiul a spus brusc: “Cine? Tata?“.

Interes public larg Bineînțeles, un astfel de fenomen nu poate trece neobservat între mase. Comunitatea științifică a fost deosebit de interesată de acest caz, pentru că înainte de aceasta foarte puțini oameni de știință locali puteau să vadă personal un astfel de copil incredibil. Imediat, o serie de teorii științifice pe această temă au căzut.

Mulți experți cred că Stepan a învățat cuvintele rostite în timpul uterului, deoarece de mult timp a fost cunoscut că copilul poate auzi destul de ce se întâmplă în afara. Lisa și Rodion, ca răspuns la o astfel de teorie, spun că au citit despre asta de multă vreme. Au luat sarcinile cu cea mai mare responsabilitate și au încercat în orice mod să-și dezvolte copilul.

Tatăl meu spune cum citește basme, rime și cântă melodii pentru un băiat cu o chitară. Mama tânără adaugă că ea și soțul ei adesea includea muzică clasică copilului. Un medic calificat, Maria Panova, afirmă că faptul că un astfel de copil dezvoltat sa născut în această familie nu este accidental. Părintele de 25 de ani al lui Stepa este un atlet și un antrenor, și este, de asemenea, o persoană extrem de dezvoltată spiritual.

Cu soția mea, se iubesc foarte mult, ceea ce creează deja condiții favorabile pentru dezvoltarea rapidă a copilului. Specialiști implicați în studiul copiilor fenomenali spun că copiii născuți acum sunt mult mai dezvoltați decât cei care s-au născut acum 10 ani. Motivul pentru această dezvoltare este schimbarea constantă a vieții sălbatice. Datorită acestor schimbări, persoana ca specie se schimbă dar nu ultimul loc în acest caz este jucat de activitatea părintelui.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație.

Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi. Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu.

În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. – că va fi talentat, crește semnificativ, – spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. – că va fi talentat, crește semnificativ, – spune Maria Panova.

– Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi. Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă.

De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu.

În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi. Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă.

De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent.

Un val întreg de opinii, teorii, comentarii și discuții diferite a avut loc în detrimentul fenomenului Stepa și al rețelei. Mulți se referă la băiat la bine-cunoscutele “indigo” copii, care au abilități non-standard. Unii susțin că acesta este doar un fenomen accidental și că nu se poate vorbi despre alte abilități mai avansate decât celelalte.

Există chiar și cei care pretind că s-au născut cu talente similare, dar nici unul în procesul de creștere nu a fost pierdut și dezvoltarea sa revenit la normal. În orice caz, întreaga lume urmărește îndeaproape creșterea unui copil neobișnuit și așteaptă noi realizări de la Stepa.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More