Bianca a ascuns episodul, dar noi am pus mâna pe declarațiile din ședința secretă: ”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și…”

Mega-dezvăluire marca D.A.S! La la două luni de la cererea ordinului de protecție pe care Bianca Drăgușanu l-a solicitat în instață impotriva lui Alex Bodi au ieșit la iveală amănunte incredibile. Vedeta a încercat să țină secret un episod extrem de violent. CITESTE.Info, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile din ședința secretă. 

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor documente explozive ce au apărut la două luni de la cererea ordinului de protecție pe care Bianca Drăgușanu l-a solicitat în instanță împotriva musculosului afacerist cu care s-a iubit până în urmă cu câteva zile.

În urmă cu aproximatiov două luni, Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers să ceară ajutorul autorităților, unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. Chiar dacă ulterior a renunțat la acțiunea din instanță, vedeta a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților. Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte unul dintre momentele violente de care a avut parte. Potrivit documentelor ce au ajuns în posesia D.A.S., vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi, pe trotuarul din fața unei cafenele celebre din Voluntari.

loading...

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

Bianca Drăgușanu a ascuns avenimentul violent din Voluntari

 

Sursa: cancan.ro

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More