Bianca de la Puterea Dragostei, imagini din afara camerelor de filmat! Cum arată nemachiată și fără extensii – IATĂ de ce spune None că e de nerecunoscut!

Bianca Comănici, cea mai iubită și votată concurentă de la Puterea dragostei, a reușit să stârnească numeroasă controverse. Gurile rele susțin că tocmai din cauza faptul că este atât de iubită de public a atras ura colegilor.

Mădălin None a acuzat-o în trecut că este o altă persoană în afara camerelor, că s-a speriat atunci când a văzut-o nemachiată și cu părul în mână. Ulterior, în edițiile recente, Hamude i-a dat dreptate lui None.

loading...

Acesta a povestit într-o ediţie a show-ului că a salutat-o pe hol, fără să realizeze cine este. Și spune că ar fi foarte diferită fără machiaj.

Citeste si:  Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos. Mama bărbatului a făcut primele declarații

 

Pentru a le demonstra tuturor că nu se teme să pozeze nefardată și fără extensii, frumoasa brunetă a publicat în mediul online mai multe fotografii care o înfăţişează fără machiaj, dar și fotografii de pe vremea când nu folosea trucuri pentru a avea părul mai des și mai lung.

Citeste si:  Prima fotografie cu burtica de gravidă a Siminei de la Puterea Dragostei

Acum Bianca se iubeşte cu Livian, cei doi tineri formând un cuplu foarte frumos şi extrem de iubit de public.

 

Cum vi se pare? Este o diferență mare?

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise