Bianca Drăguşanu, declaraţii bombă despre noul iubit! Nu s-a ascuns şi a recunoscut tot! Mesajul transmis în urmă cu câteva minute:

Bianca Drăgușanu este încrezătoare că noua ei relație este ceea ce îi trebuie în prezent și radiază de fericire atunci când vorbește despre iubitul ei, Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre vara marilor schimbări și despre noul ei iubit, Tristan Tate, alături de care a fost surprinsă recent sărutându-se cu patos.

“Așa cum v-am spus și ieri, aceasta este vara marilor schimbări și chiar începând de ieri am dat refresh la tot! Să punem punct la tot ce este nefuncțional și să putem să mergem într-o direcție în care Doamne ajută să vedem iubirea crescând în casa noastră.”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o emisiune tv.

loading...

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav recent și, după ce au oferit o declarație comună despre separare, blondina a fost surprinsă în brațele lui Trista Tale, bărbatul care i-a furat inima și a făcut-o din nou să zâmbească.

Tristan Tate este noul iubit al Biancăi Drăguşanu. Tatăl lui este american get, beget, campion la şah. Mama lui Tristan este o englezoaică foarte hotărâtă. Tristan Tate este campion la kickboxing, având două centuri. În prezent, el este comentator la Galele RXF.

 

Bianca Drăgușanu a primit cele mai mari critici din partea lui Dan Capatos, prieten apropiat al fostei asistente TV. „Lumea face titluri din intro-urile pe care le fac în fiecare zi. Tot ce spun eu ajunge să fie un titlu de ziar personal.

Eu nu dau vina pe presă însă. Foarte bine punctat. Decizia despărțirii noastre a fost bine cântărită de amândoi. De câteva luni tot încercăm să salvăm această relație.

 

El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit. E un tată minunat și ne iubește pe amândouă foarte mult.

Se pare că ceva a încetat. Nu cred că s-ar pune problema că cineva a înșelat pe cineva. La noi nu s-a pus problema de așa ceva. Discuțiile despre asumarea și începerea unei noi vieți le-am avut cu mult timp înainte.

Și el a fost de aceeași părere. Despărțirea a fost de comun acord. Nu a zis: de azi nu te mai iubesc. Vom ține unul la celălalt toată viața. Are un copil cu mine, totuși”, a declarat Drăgușanu conform RomâniaTV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata