Bianca era însărcinată în cinci luni dar a murit după o greșeală DE NEIERTAT a medicilor. Ce s-a întâmplat înainte să își dea ultima suflare!

România este în stare de șoc după ce o tânără din Roman, însărcinată în 26 de săptămâni, s-a stins din viață pe patul de spital, la doar 27 de ani, după ce a fost plimbată prin patru spitale!

Însărcinată în cinci luni, Bianca Cimpoi o tânără în vârstă de doar 27 de ani, a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde a ajuns în stare critică. O infecție puternică a curmat viața Biancăi, care, înainte să își dea ultima suflare, a fost plimbată prin patru spitale, transmite presa locală.

Plimbată între spitale

Bianca Georgiana Cimpoi, o pacientă de 27 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit marţi seara, după o suferinţă de aproape o săptămână, la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva”, după ce a fost plimbată prin mai multe spitale, pentru aflarea unui diagnostic.

Bianca se afla la prima sarcină și era imobilizată într-un scaun cu rotile deoarece suferea de distrofie musculară de la vârsta de un an şi jumătate.

Înainte de a muri, gravida a trecut prin patru spitale: Spitalul Municipal Roman, Maternitatea „Elena Doamna”, Spitalul de Neurochirurgie şi Spitalul de Boli Infecţioase scrie Ziar de Iasi.

A făcut septicemie de la o infecție urinară!

Greşeala pare sa fi fost făcută chiar de medicii de la unitatea medicală din Roman, care nu ar fi descoperit o infecţie urinară care a dus la septicemie. Medicii de la Iaşi spun că a fost prea tarăziu pentru a mai putea face ceva atunci când pacienta a ajuns la ei. Conducerea Spitalului Municipal din Roman face o anchetă, potrivit Digi 24.

Mihnea Hurmuzache, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Sfânta Paraschiva” din Iaşi, a explicat, pentru Agrepres, că atunci când a ajuns la ei, femeia era deja în stop cardio-respirator, și că medicii au încercat să o resusciteze timp de o oră.

Mai apoi, medicii au transferat-o pe tânără la Spitalul de Boli Infecțioase, unde a și murit. Din nefericire, pruncul din pântece a decedat odată cu mama.

 

CITEȘTE ȘI