Bicarbonatul de sodiu impreuna cu lamaie este o combinatie miraculoasă !

Amestecul din lămâie și bicarbonat de sodiu salvează mii de vieți în fiecare an! Nu este o simplă combinație, ci o minune divină.

Amestecul de bicarbonat de sodiu cu suc de lamaie, baut pe stomacul gol are multe beneficii de sanatate, avand si efect anti-cancerigen.

De ce medicii, farmacistii si intreaga lume medicala nu o promoveaza acest amestec? Pentru ca traim intr-o epoca materialista, iar marile corporatii chimio-farmaceutice au tot interesul ca sa-si vanda produsele scumpe, iar lumea sa fie cat mai bolnava.

Altfel, cum si-ar face ele profitul? V-ati inchipuit vreodata cati oameni mor din cauza groaznicei maladii, doar pentru ca intreg sistemul medical tine la secret o asemenea informatie?

Iar daca ea apare in site-urile alternative, este ridiculizata de sistemul medical!

Amesteca jumatate de lingurinta de bicarbonat de sodiu in 250 de ml. de apa, impreuna cu zeama de la o jumatate de lamaie.

De notat ca efectul lamailor organice este de zeci de ori mai puternic.
Lamaia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetari stiintifice. In plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor si asupra tumorilor.

Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetatorii au ajuns la concluzia ca lamaia are capacitatea de a vindeca aceasta afectiune grava. Iar daca se adauga bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrata.

Lamaia in combinatie cu bicarbonatul de sodiu si apa formeaza un adevarat leac natural pentru organism.

Printre cele mai importante efecte ale acestui amestec se numara alcalinizarea organismului si, implicit ferirea lui de imbolnaviri, eliminarea toxinelor din organism, scaderea colesterolului si, nu in ultimul rand, imbunatatirea digestiei.

Cum iti imbunatateste starea de sanatate apa cu bicarbonat de sodiu si lamaie?

trateaza arsurile si refluxul gastric;
regleaza nivelul pH-ului din organism si reduce inflamatiile;
intareste imunitatea;

tine raceala la distanta;
are efect diuretic si ajuta la eliminarea toxinelor din corp;
hidrateaza organismul;

Mentine ficatul sanatos;
alunga oboseala;

Știm deja că bicarbonatul de sodiu și-a depășit statutul de ingredient folosit pentru frăgezirea aluatului, putând fi folosit în numeroase moduri pentru igienă, sănătate și frumusețe. Însă câți dintre noi știam până acum că acest ingredient minune te ajută să slăbești rapid și sănătos?

Da, bicarbonatul de sodiu te ajută să slăbești dacă îl consumi în combinație cu zeamă de lămâie. Bicarbonatul de sodiu și lămâia te ajută să slăbești, datorită proprietății sale alcalinizante. Care este explicația? Toxinele sunt stocate în celule grase, ca o măsură de protecție a corpului, iar odată ce aceste toxine sunt eliminate din sânge, grație restabilirii unui pH alcalin, organismul va începe să elimine și depozitele de grăsime.

Să începi ziua cu suc de lămâie și bicarbonat de sodiu este o măsură foarte bine care îți permite detoxifierea ficatului, îți furnizează doza necesară de vitamina C, potasiu și antioxidanți pentru întreaga zi.

De asemenea, amestecul de zeamă de lămâie și bicarbonate de sodiu este un bun reglator al organismului: ajută la reglarea nivelului de grăsimi din sânge (colesterol, trigliceride) și a zahărului din sânge (glicemie).

Cum se prepară amestecul de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu

Într-un pahar cu apă plată, nici prea rece, nici fierbinte, amestecă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o lămâie. Folosește doar lămâi organice, întrucât cele crescute convențional sunt stropite cu pesticide.

Author: R. Ioana
Filed Under: Leacuri naturale, Trucuri utile

CITEȘTE ȘI