Boala care l-a rapus pe Aurelian Preda face mii de victime! Acestea sunt primele simptome care apar

Cu șapte ani înainte de a muri, Aurelian Preda aflase deja că suferă de o boală cruntă și nemiloasă care îl va obliga să lupte pentru viața sa până în ultima clipă.

Cântărețul a suferit patru intervenții chirurgicale , una dintre declarațiile lui în cadrul unei emisiuni televizate a uimit: “În urmă cu şapte ani am aflat, dar am ţinut ascuns pentru a-mi proteja familia. O dată cu trecerea timpului, am început să mă simt din ce în ce mai rău: de la panică la citostatice şi multă-multă suferinţă. Sunt pregătit să mor fie mâine, fie săptmâna vitoare, fie la anul sau peste 30 de ani.”

Acesta a mai adăugat: “Consider boala un dar de la Dumnezeu”, această ultimă afirmație a venit fiindcă interpretul considera că orice încercare grea are rolul de a-l întări și de a-l ajuta să învețe o lecție de viață.

Vă vom prezenta câteva simptome generale ale cancerului, totuși, vă avertizăm că această listă nu ține loc de medic:

– oboseala persistentă,

– schimbări bruște de greutate,

– umflături și țesuturi îngroșate,

– îngălbenirea, înroșirea sau pielea mai închisă la culoare,

– leziuni care nu se vindecă sau schimbări în alunițele deja existente (ori apariția altora noi, care nu seamănă cu celelalte de pe corpul tău și nu au o formă regulată),

– dureri inexplicabile cu cauze necunoscute,

– probleme digestive persistente,

– discomfort imediat după masă,

– diaree sau constipație care persistă pe o perioadă foarte lungă de timp.

Dacă observați vreunul dintre aceste simptome, vă încurajăm să apelați la ajutor de specialitate.

Bonus: Nu vei mai tusi a doua oara: piseaza o banana si adauga aceste doua ingrediente
Nu vei mai tuși a doua oară: pasează o banană și adaugă aceste 2 ingrediente simple – Iarna este sezonul în care răcim mai des, iar tusea este una dintre simptomele care se vindecă cel mai greu. Chiar și dacă luam medicamente uzuale sau antibiotice, după ce a trecut răceala sau gripa, tusea persistă.

Să nu mai vorbim despre cei care fumează, care tușesc mult mai des și mai puternic decât nefumătorii…

Decât să arunci banii pe fereastră pe medicamente din comerț care au și reacții adverse pentru organism, mai bine ar fi cazul să încerci această soluție naturală și foarte eficientă. Vei scăpa de tuse definitiv, ba chiar vei aduce și un plus de vitamine și beneficii organismului tău.

Tusea cronica si bronsita au fost intotdeauna o provocare chiar si pentru medicina conventionala.

Acest remediu contine unele dintre cele mai vechi si mai puternice ingrediente care calmeaza gatul, plamanii, tusea si bronsita, in cel mai scut timp.

Gratie proprietatilor puternice ale mierii si bananelor, care sunt incluse in reteta, puteti utiliza acest remediu atat pentru copii cat si pentru adulti, fara efecte secundare.

Acest remediu poate fi folosit chiar si tratarea problemelor de sanatate de la nivelul stomacului.

Cum se prepara acest remediu simplu, dar foarte eficient?

Aveți nevoie de:

– 400 ml apa clocotita (dacă folosiți apă filtrată este și mai bine)

– 2 banane coapte

– 2 linguri de miere organică

Cum se prepară?

In primul rand, se decojesc bananele si se paseaza miezul cu o lingura sau furculita. Puneti bananele pasate intr-o oala si adaugati apa apa fiarta peste ele. Se amesteca, se acopera vasul si se lasa la macerat 30 de minute.

Cand amestecul s-a racit se adauga mierea de albine si se amesteca din nou. Este foarte important sa se adauge mierea cand amestecul este rece pentru a nu-si pierde din proprietatile benefice.

Cum se folosește?

Se consuma câte 100 ml din acest remediu de 4 ori pe zi (în total 400 ml pe zi).

Aceasta reteta este suficienta pentru o zi si va puteti prepara in urmatoarea dimineata alta proaspata pentru ziua in curs. Dupa 5 zile vor aparea rezultatele.

Natura are resurse atat de puternice pentru numeroase afectiuni ale organismului. Cu cat vom apela mai mult la ele, cu atat vom sta mai departe de reactiile adverse provocate de chimicalele din medicamente.

Pentru a fi de ajutor organismului nostru trebuie sa fim atenti la semnalele pe care acesta ni le trimite. Speram sa va fie de folos. Multă sănătate vă dorim!

CITEȘTE ȘI