Boala de care suferă Irina Rimes! A ajuns la spital cu hemoragie și a fost operată! Cum se simte vedeta Pro TV

Până la 28 de ani, Irina Rimes a trecut prin multe cumpene… iar înainte de Revelionul 2020, soarta a mai supus-o la o încercare. Vedeta de la Pro TV a fost operată de urgență, după ce s-a prezentat la spital cu hemoragie. În urma analizelor făcute, medicii i-au spus de ce boală suferă.

Boala de care suferă Irina Rimes – operată după ce a avut hemoragie internă

Irina Rimes a fost supusă unei intervenţii chirurgicale delicate în cursul zilei de ieri, după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: hemoragie internă. Deocamdată, nu se cunosc prea multe detalii despre boala și starea ei de sănătate. Însă, după ce artista a ieșit din sala de operații, una dintre prietenele sale a dezvăluit că totul a decurs normal în timpul intervenției și că jurata de la “Vocea României” se simte bine. Mai mult, în funcție de evoluția stării de sănătate după operație, carismatica vedetă va fi externată, relatează protv.ro.

 

Irina Rimes a împlinit 28 de ani pe 16 octombrie 2019. Ea se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România, iar melodiile sale sunt inspirate din viața sa. Ieri, înainte să intre în sala de operații, ea a transmis un mesaj video în care era vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână. Ea a ținut să își ceară scuze pentru că a fost nevoită să îşi anuleze concertul din Iași, programat în noaptea de Anul Nou.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă în filmarea urcată pe Instagram Stories.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

 

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.

CITEȘTE ȘI