Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani! Tânărul era căsătorit și avea un băiețel

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița a murit la numai 34 de ani! Anunțul a fost făcut chiar de Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița. Conform acestora, Bogdan a activat cel mai mult în cadrul Serviciului Rutier, însă de ceva timp fusese mutat la Biroul de Ordine Publică Târgovişte.  Colegii de la IPJ Dâmboviţa spun că Bogdan era un polițist devotat, care își iubea meseria, dar mai ales familia lui frumoasă.

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani!

Tânărul poliţist, răpus de o boală grea, era căsătorit și avea un băiețel în vârstă de 5 ani. Conducerea IPJ Dâmbovița şi colegii transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Un alt polițist a încetat din viață, chiar la datorie, în urma unei descinderi dintr-un dosar. Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție a început acum urmărirea penală față de un procuror. Cei de la SIIJ transmit că acesta nu și-a făcut treaba cum trebuia în timpul unei percheziții și că din cauza acțiunilor sale a murit respectivul polițist judiciarist.

loading...

Magistratul este cercetat de procurorii de la SIIJ pentru neglijență în serviciu, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Este vorba despre o percheziție care avea loc la o distilerie a unei societăți care furniza în mod ilegal alcool mai multor magazine din Maramureș. În momentul descinderii, unul dintre cazanele cu țuică a explodat provocându-le răni grave polițiștilor. Cei doi polițiști s-au ales cu arsuri grave pe suprafața corpului, iar unul dintre ei a murit în cele din urmă.

Bogdan Savu, un polițist din Dâmbovița, mort la 34 de ani! Poliție
Un polițist din Maramureș a murit în timpul unei misiuni. Sursa foto – facebook

Polițist mort și în Maramureș

„În fapt, în calitate de coordonator şi conducător al echipei care a procedat la efectuarea unei percheziţii domiciliare la data de 8.07.2015, nu ar fi respectat dispoziţiile legale prevăzute de Codul de procedură penală, Codul fiscal, Legea nr. 319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă, Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, incidente activităţilor desfăşurate.

Din păcate au rezultat urmare acestor nerespectări decesul unei persoane şi vătămarea altor două persoane, a căror viaţă a fost pusă în primejdie”, transmite SIIJ printr-un comunicat de presă

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise