BOMBA ZILEI! Preotul Pomohaci tocmai a confirmat! El este cel care …

Preotul Pomohaci a devenit un personaj destul de cunoscut in ultima perioada, cu toate ca aceasta popularitate i-au adus-o scandalurile cu minori in care ar fi fost implicat.

De curand, mai exact sa finalul saptamanii trecute, acesta a sustinut un concert live la Festivalul Bujorului de la Gura Raului. In ciuda lucrurilor negative care s-au scris despre el, fanii acestuia nu sunt deloc putini.

Cristian Pomohaci a cantat in fata sibienilor care l-au apreciat si aplaudat pe tot parcursul spectacolului.

Momentul culminant al spectacolului a fost cel in care preotul a invitat pe scena o femeie pe care o intrebat-o cum isi explica faptul ca ploaia s-a oprit dintr-o data in timpul concertului, facand aluzie la faptul ca el ar avea ceva de-a face cu acest fenomen.

„Prin parintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubeste, iata, s-a oprit ploaia”, a spus femeia.

Cristian Pomohaci a tinut sa precizeze de mai multe ori ca a infaptuit diverse minuni de-a lungul timpului si a ajutat anumite persoane sa scape de probleme in mod miraculos.

Cine este Cristian Pomohaci ?

Cristian Pomohaci (n. 1969, Rebrișoara, Bistrița-Năsăud) este un fost preot ortodox și cântăreț de muzică populară și religioasă din România.

Controverse

Având în vedere gravitatea faptelor, Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a hotărât caterisirea (îndepărtarea din rândurile clerului) definitivă a lui Cristian Pomohaci, la 6 octombrie 2017.

Sursa: wikipedia.com

CITEȘTE ȘI