Breaking news! Raed Arafat, veste extraordinară! Românii pot merge în vacanțe, la vară

Raed Arafat a dat o veste extraordinară: în această vară, Românii pot merge în concedii, însă trebuie să respecte un set de reguli, deocamdată necunoscute.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap numeroase state, fiind nevoie să se adopte măsuri stricte, pentru a preveni infectarea, pe scară largă, a populației, cu noul coronavirus.

În România, situația nu stă diferit, pentru că ne-am conformat, iar măsurile pe care

autoritățile le-au luat, au ajutat țara noastră să nu urmeze curba îmbolnăvirilor stabilită de state precum Italia, Spania și Franța, care au gradul de mortalitate mult mai ridicat.

Cu toate acestea, cu toții vrem să ne reluăm viețile, așa cum erau în perioada pre-coronavirus, și ne gândim cu jind la perioada în care vom putea ieși și vom relua firescul.

Totodată, foarte mulți români se întreabă dacă în această vara, vom putea pleca în vacanțe, așa cum am fi făcut în mod normal.

În acest sens, Raed Arafat a menționat că momentan nu s-au luat decizii cu privire la trecerea frontierei cu scop turistic, și că este foarte probabil ca populația să fie în continuare

temătoare, când vine vorba despre plecatul în vacanță, atunci când nu vor mai exista restricții.

Raed Arafat a declarat că este foarte probabil să mergem în vacanțe, vara aceasta

Astfel, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a explicat că

posibilitatea ca restricțiile de călătorie să fie ridicate, este una foarte mare, deși va trebui ca populația să se supună unor anumite reguli, destul de stricte.

De asemenea, Raed Arafat a mărturisit și că, probabil, oamenii vor refuza călătoriile, din teama de a nu se infecta cu noul coronavirus, care nu va dispărea prea curând.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More