Câinele lor era din ce în ce mai agresiv cu bona de 22 de ani, părea mereu că vrea să o muște

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, cel puțin asta a confirmat Kilian, un câine de familie din Charleston, Carolina de Sud, atunci când își păzea prietenul, pe Finn Jordan, în vârstă de 7 luni.

Familia observase de la o vreme că al lor câine, Kilian, care până atunci fusese cel mai blând câine din lume, arăta semne de violență și agresivitate neobișnuite către bona lor tânără, în vârstă de 22 de ani, ori de câte ori venea în vizită la fiul lor.

Numele tinerei era Alexis Khan, iată ce spun părinții despre întâlnirile dintre câine și ea: ,,Era foarte agresiv cu ea și de câteva ori chiar a trebuit să o ținem ca să nu o atace”.

În cele din urmă familia a decis să instaleze o cameră video în casă, ce au văzut i-a îngrozit: femeia îl abuza pe sărmanul copil fără vină, era foarte violentă cu el: îl agresa fizic și verbal, lovind un bebeluș de numai 7 luni. Kilian, câinele, și-a salvat astfel cel mai bun prieten.

Legătura dintre cei doi este evidentă, Kilian și Finn sunt de nedespărțit:

În prezent Alexis riscă între unul și trei ani de închisoare:

Citeste si despre

Mare grijă! Dacă tai un pepene în două și vezi că are o crăpătură în miez, ca în poză, aruncă-l imediat la gunoi! Uite ce înseamnă acest lucru:

Pe timpul verii pepenii sunt foarte cautati datorita faptului ca sunt racoritori si hidratanti.

In ultimii ani insa, profitand de cererea mare, multi agricultori au ajuns sa foloseasca ingrasaminte chimice nocive pentru a le accelera cresterea si a-i face mai mari si mai aratosi.

Cum puteti deosebi astfel de exemplare de cele crescute natural? – Daca taiati pepenele in jumatate, veti observa ca cei mariti artificial au o crapatura in miez. Tineti minte acest lucru si faceti alegeri intelepte pe viitor.

Nu mai aruncati semintele de pepene.

Seminţele din pepenele roşu sunt o minune pentru rinichii noştri.

Ele conţin zinc, fier, omega 6, proteine şi fibre care se absorb uşor. Pe lângă efectul antioxidant, seminţele consumate ca atare sunt diuretice şi protejează împotriva pietrelor la rinichi.

Mai mult, seminţele au cea mai mare concentraţie de licopen comparativ cu oricare altă legumă sau alt fruct proaspăt prevenind astfel infarctul miocardic. Seminţele de pepene mai conţin seleniu, grăsimi esenţiale şi vitamina E, care luptă împotriva radicalilor liberi.

CITEȘTE ȘI