Câinele simte că ceva nu este în regulă în apă

Întâmplarea petrecută în regiunea Gouville sur Mer, Franţa, ne aduce în prim plan un câine pe numele lui Matyas, care ne dovedeşte tuturor că un astfel de animal ştie să reacţioneze cu promptitudine într-o situaţie limită salvând chiar viaţa unei persoane.

O zi de plajă obişnuită s-a transformat instantaneu într-o acţiune de salvare autentică. O fetiţă de doar câţiva anişori se juca în valurile care scăldau nisipul plajei, însoţită fiind de prietenul ei, un câine dimensiuni impresionante.

Fetiţa se bucura nespus de valurile care se spărgeau la ţărm, iar câinele o supraveghea îndeaproape. La un moment dat un val învolburat aproape a acoperit-o pe micuţă, iar câinele simţind un pericol iminent s-a apropiat de ea prinzând-o cu dinţii de tricou şi trăgând-o spre mal pentru a o proteja.

Misiunea câinelui era extrem de clară. În acest moment patrupedul simţea că trebuie să o salveze pe micuţa lui prietenă, iar această sarcină trebuia dusă de urgenţă la îndeplinire. Mamei fetiţei nu i-a venit să-şi creadă ochilor ce se întâmpla în faţa ei, astfel încât a pornit camera video a telefonului pentru a surprinde aceste imagini nepreţuite.

Fetiţa se amuză teribil de reacţia patrupedului care a reuşit să o tragă spre mal prin valuri cu o determinare uluitoare. Cu un astfel de câine în preajmă, siguranţa membrilor familiei adoptive este pe deplin asigurată!

Recomandam sa citeste in continuare…

Afacerea ciudata cu care un tanar din Bacau vrea sa dea lovitura. Cu o investitie de numai 50 de lei scoate un profit urias

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Un tanar din Bacau pare hotarat sa faca bani din orice, dar cu o investitie mica. Poate ca vi se pare ciudat, dar spera sa aiba un profit insemnat din cresterea viermilor.

Si nu doar pentru momeala. El vrea ca nevertebratele sa ajunga si in restaurantele de lux. Cristian este din Bacau si are 26 de ani.

Dupa o simpla cautare pe internet a ajuns la concluzia ca poate sa faca bani frumosi crescand viermi. A inceput cu o investitie minima de 50 de lei.

Initial, i-a depozitat intr-un acvariu vechi pe care il avea in casa. Apoi a cumparat cutii si acum a ajuns sa-i inmulteasca.

Proprietarul nevertebratelor spune ca acestea sunt adevarate delicii.

Cristian Dragomir: “Sunt gustosi intr-adevar, crocanti, au textura de chipsuri si gust de carne.”

Un kilogram de viermi se vinde cu o suta de lei. Momentan, printre clienti se numara doar pescari si crescatori de reptile.

Citeste mai mult aici si vezi VIDEO

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !