Camelia Șerban s-a stins din viata. A lasat in urma 2 baieti mici

Moartea Cameliei Șerban, consilier pentru dezvoltare personală, i-a îndoliat pe apropiați, dar și pe cei care îi urmăreau activitatea.

Tânăra iubea oamenii și îi ajuta cu sfaturi ori de câte ori avea ocazia. Moartea Cameliei a lovit ca un trasnet, mai ales că momentan nu se cunoaște cauza decesului.

Anunțul morții a fost făcut chiar pe pagina ei de Facebook, fără să se menționeze cauza exactă a decesului.

loading...

Prietenii virtuali sunt răpuși de durere și au comentat în număr mare

“DUMNEZEU SA TE IERTE SUFLET FRUMOS SI BUN … DE CE AI PLECAT ASA REPEDE … NU POT SA CRED … SA ITI FIE TARINA USOARA … SINCERE CONDOLEANTE TUTUROR CELOR CARE TE AU IUBIT ATIT DE MULT SUFLET FRUMOS SI BUN …”,

” Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”, “Cum să moară o femeie așa frumoasă și tânără? Doamne ferește. Nu pot să cred”, “Drum in lumina! draga mea”, “Drum lin spre îngeri!  Nu pot să cred”.

Camelia Șerban a lăsat în urmă doi băieți mici.

Citeste si despre

DIICOT a făcut anunțul oficial: Luiza din Caracal nu este moartă!

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a precizat că raportul INML arată că oasele găsite în butoiul din casa din Caracal conțin ADN-ul Alexandrei. Tocmai de aceea anchetatorii consideră că lucrurile sunt deja clare, însă cercetările nu sunt oprite.

„La dosarul cauzei au venit acele concluzii preliminare din care rezultă că a fost identificat profilul genetic al minorei, în proporție de 99,90%. Din punctul nostru de vedere, acestea sunt oarecum clare pentru noi, însă cercetările continuă”, a declarat șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Întrebat dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viață, Bănilă a spus că „nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic”, conform antena3.ro.

Trebuie precizat că Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a depus o plângere la Parchetul General prin care cere anchetă penală la INML. Cumpănașu a subliniat că specialiștii INML s-au grăbit în privința analizelor care arată că oasele din butoiul din casa lui Gheorghe Dincă au ADN-ul minorei.

”Nu neglijăm niciuna din versiuni. Avem și alte probe”

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a preciza – astăzi dimineață – că ancheta în cazul Caracal a evoluat, mai ales, pentru că au fost găsite noi probe și că speră ca – în maximum 15 zile – să fie încheiate perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă.  Continuarea este AICI>>>

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise