Carantin─â total─â ├«n ╚Öapte localit─â╚Ťi din Rom├ónia. Rate de infectare a dep─â╚Öit pragul de 6 la mie. Declara╚Ťia pe propria r─âspundere a fost implementat─â

Carantin─â Total─â ├«n ╚Öapte Localit─â╚Ťi Din Rom├ónia. Rate De Infectare A Dep─â╚Öit Pragul De 6 La Mie. Declara╚Ťia Pe Propria R─âspundere A Fost Implementat─â

Dup─â sezonul nun╚Ťilor a venit sezonul carantinei. ├Änc─â ╚Öapte localit─â╚Ťi din Rom├ónia au intrat ├«n carantin─â, dup─â ce rata de infectare a trecut de pragul de 6 la mia de locuitori. Ce m─âsuri s-au impus?

Rom├ónia ├«ncepe s─â se ├«nchid─â pe buc─â╚Ťi, mai multe locait─â╚Ťi au intrat ├«n izolare, dup─â ce num─ârul infect─ârilor cu coronavirus a ├«nregistrat o cre╚Ötere substan╚Ťial─â. Autorit─â╚Ťile au impus restric╚Ťii dure pentru locuitorii din aceste zone.

╚śapte localit─â╚Ťi din Rom├ónia au intrat ├«n carantin─â
╚śapte localit─â╚Ťi din jude╚Ťul Satu Mare au intrat noaptea trecut─â ├«n carantin─â pentru o perioad─â de 14 zile. Rata de infectare cu noul coronavirus a dep─â╚Öit deja 6 cazuri la mia de locuitori. Astfel, s-a decis impunerea carantinei, care presupune noi restric╚Ťii, inclusiv ╚Öcoala online pentru mii de elevi.

Principala cauz─â a cre╚Öterii num─ârului de cazuri au fost nun╚Ťile organizate cu peste 1.000
de participan╚Ťi, care au dus la r─âsp├óndirea virusului.
C─âline╚Öti-One╚Öti este una dintre cel ╚Öapte localit─â╚Ťi ├«n care s-a impus carantina pe o perioad─â de 14 zile.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

ÔÇŁA fost mult─â lume venit─â, acum, acas─â. Au fost foarte multe evenimente ╚Öi cred c─â ╚Öi asta, c─â s-a s─âturat lumea ╚Öi de restric╚Ťii, cred c─â ─âsta e motivulÔÇŁ, spune o localnic─â.

├Än comuna C─âline╚Öti-One╚Öti ╚Öi ├«n cele ╚Öase locali╚Ť─â╚Ťi din apropiere nimeni nu va mai

putea ie╚Öi din cas─â f─âr─â declara╚Ťie pe propria r─âspunere.
ÔÇŁInciden╚Ťa este, din p─âcate ├«ntr-o continu─â cre╚Ötere. Aceste comune sunt grupate unele l├óng─â altele, se va puta asigura intrarea ╚Öi ie╚Öirea. Patrulele de poli╚Ťie, jandarmerie ╚Öi poli╚Ťie de frontier─â vor fi prezente ├«n zon─âÔÇŁ, spune prefectul jude╚Ťului Satu Mare, Altfatter Tamas.